Låt oss inse skallighet

Håravfall kan leda till kroppen dismorphic sjukdom, som kännetecknas av den patient som upptagen av en upplevd brist i utseendet på hår speciellt gallring och skallighet. Patienten kan ägna orimligt mycket tid framför spegeln eller vägra själv att titta i spegeln. Han kan undvika social kontakt, vägrar att ha fotografi taget och uppleva extrem självmedvetenhet småningom leder till depression.

Den primära funktionen för hår är skydd och därmed om vi ser bilder av våra förfäder, kommer du alltid att hitta män täckta med tjock yvig päls som skydd mot det nyckfulla naturen, men i dag lever vi i en värld av avtagande avkastning så långt eftersom håret är berörda, både män och verklighet av glesa hår och skallighet.

Hår i dagens värld är inte bara din kronan, men ett mått av ettor självbild, prestige och förtroende. En persons kroppsspråk har mycket att göra med hur en person uppfattar sig själv att se ut och håret spelar en stor roll i denna uppfattning.

Den främsta orsaken till håravfall i de flesta män är det hormon som kallas DHT och detta hormon matas av talg körtel som ligger inne i hårbotten i hårsäcken. En mycket specifik enzym som kallas 5-alfa reduktas omvandlar testosteron till DHT (hormonet för håravfall). Denna dåliga enzym flöden av kolesterol i talg eller oljor hårbotten.

Den växande skallighet problemet generellt ute i män på en massiv. Denna typ av håravfall hos män är kategoriserade under manligt håravfall. Det kan finnas många orsaker till att vara ansiktet manliga mönster skallighet hos män, men nu måste vi fokusera på hur man återställer eller bekämpa detta problem. Du kan se en massor av reklam i tidningen eller på papper som lovar att bota håravfall behandling. De kan bara göra en sak för dig som är falskt lovande. Du bör veta först vad som är manligt håravfall, vilka mediciner är tillgängliga för det. Det kan finnas en hel del läkemedel finns tillgängliga på marknaden men du måste kontrollera är det FDA godkänd medicin eller inte, vad biverkningarna av det. Den nedanstående länken i den här artikeln kommer att guida dig rätt.

Korrekt Håravfall behandling för hår och hårbotten vård, gör hopp till miljontals människor som lider av håravfall och dess tillhörande hälsoproblem genom,
Ett. korrekt diagnos
2. korrekt rådgivning
Tre. behandlingsprocessen

Manligt håravfall är också känd som androgen alopeci. Hår förluster i män generellt startade från framsidan av huvudet. Du kan bekämpa detta problem genom att använda rätt behandling eller medicin. Använd FDA godkända läkemedel endast. Hos män orsakar androgen ironiskt förstörelsen av hårsäckarna i de som är genetiskt predisponerade för denna typ av skallighet. Det är viktigt att förstå att manliga mönster gallring är en progressiv sjukdom och därmed den tidigare diagnosen, desto bättre och längre chansen att styra problemet. Med rätt skötsel, vilket innefattar rätt kost, hälsosam livsstil, tillräcklig sömn, tidig diagnos och korrekt behandling av din läkare. Håravfall kan vara en och alla.

ha en bra hårdag!