kvinna håravfall

Håravfall är något som de flesta människor skulle föredra att inte lida med och om en kvinna drabbas av problemet med håravfall, är hon skyldig att känna hemskt. För några år tillbaka håravfall inte ens diskuterats av kvinnor, det var något som bara var täckt upp men på grund av hög profil kändisar och de som kommer fram för att säga att de drabbas också mer och mer kvinna söker en lösning utan att skämmas.

Djupdykning i den främsta orsaken till kvinnors håravfall vi kommer att veta att detta främst sker under graviditet eller förlossning eller när kvinnan lider av gikt, akne, sköldkörtelsjukdom eller artrit.

Stundom håravfall för en kvinna är endast begränsat till den tillfälliga scenen och kan behandlas genom att tillämpa olika lösning håravfall och hårprodukter förlust. Enligt experten dermatologer kvinna håravfall kan också leda till följd av ätstörningar. Därför bör drabbas av håravfall bör du se till att du tar del i en väl balanserad och näringsrik kost.

Många kvinnor går för frekvent blekning eller färgning av hår och billiga färgämnen kan ibland resultera i håravfall. Många företag har börjat erbjuda lösningar håravfall främst för kvinnor. DHT blockerare för kvinnor är en av de bästa lösningarna håravfall som det utförligt minskar produktionen av DHT, som är den främsta orsaken till håravfall hos kvinnor med androgen alopeci.

Det finns två huvudtyper av kvinna håravfall nämligen Anagen effluvium och Telogen effluvium. Talar om Anagen effluvium, är det främst på grund av internt administrerade läkemedel, såsom kemoterapeutika. Dock är Telogen effluvium problem till följd av psykisk och fysisk stress, anemi, viktförändring, hormonell obalans och tyreoidearubbning.

Ändå, när alla dessa hormonella och biologiska obalanser har uteslutits då den troliga orsaken till håravfall hos kvinnor är kvinnliga mönster skallighet – eller Androgen alopeci.

För denna typ av kvinnligt håravfall vi på Combat Håravfall tyder dihytestosterone (DHT) blockerare behandling, eftersom den omfattande minskar produktionen av DHT. Således, om du är en kvinna och lider av håravfall helt enkelt besöka www.combat-hair-loss.co.uk för behandlingar, lösningar och information om håravfall.