hemligheten till håravfall förebyggande är att utbilda dig själv och förhindra håravfall händer

Hår består av protein som kallas keratin och växer håret från roten, vilket är inbäddad i en körtel i huden som kallas en follikel. De flesta människor förlorar 50 till 100 hårstrån per dag, som ersätts som en del av normal hårväxt cykel. När du slutar byter hår så snabbt som du förlorar det, är du i cykeln av håravfall, gallring, skallighet som kan förebyggas, du kommer att märka det eftersom håret börjar tunna. Innan ett hår regim skadeförebyggande sluta prata håravfall med din läkare. Förhindra Håravfall är en livslång rutin. Hur ditt hår behandlas avgör om du ska hålla det för resten av ditt liv, och som samhället lägger en premie på kraftfull utseende, är förebyggande av håravfall viktigt att din sociala ställning och emotionella välbefinnande. Stoppa håravfall, eller växande hår, kan vara ett viktigt livslånga mål. Även håravfall är vanligtvis tillskrivs åldrande, det finns många saker du kan göra för att förhindra håravfall, hela branscher, allt från kommersiella läkemedel till naturläkemedel håravfall rättsmedel, har vuxit upp för att förhindra håravfall.

Medan de främsta orsakerna till håravfall är hormonella, det finns en massa saker att göra för att förhindra håravfall, och håravfall förebyggande är enklare än att försöka växa hår igen. Om du menar allvar med att försöka stoppa håravfall, läs vidare. När dina hårsäckar har gått vilande, försöker växa hår igen är näst intill omöjligt, och extrema åtgärder, såsom follikelstimulerande transplantationer, som flyttar hårsäckar från nacken på nacken för att din hårbotten, kan vara nödvändigt. (Detta är hemligheten med Hair Club För Män.)

Håravfall förebyggande behandlingsalternativ:

Advecia: Denna åtgärd, en blandning av mineraler och vitaminer och grönt te extrakt, påstås vara en naturlig håravfall botemedel för män eller kvinnor. Det har inte gått igenom vetenskaplig dubbelblind testning.

Rogaine: Rogaine verkar genom att stimulera hårsäckarna, och är för mens håravfall bara. Det är en håravfall lotion som kan ha biverkningar på kroppen, men det är bevisat att fungera.

Revivogen: En annan naturlig håravfall rättsmedel är Revivogen lämplig för män och kvinnor. Purportedly det kommer att stoppa håravfall och börja föryngring av ny hårväxt, dess tillverkare kommer inte lämna den för FDA testning.

Propecia: Propecia verkar genom att stoppa uppbyggnaden av DHT, som är ett hormonellt biprodukt som leder till håravfall. Det bör inte hanteras av gravida kvinnor.

Först, måttlig din stress och få din kost i balans. Stress är en av de faktorer som leder till håravfall, som du kan förhindra håravfall händer med stress kosttillskott och lära sig att slappna av mer. Det andra, se till att du tar väl hand om din hårbotten. Undvik att tvätta håret för ofta, och använd inte metall kammar. Inte gräva naglarna i hårbotten, och bära en hatt när du är ute – du kan solbränna hårbotten även genom en full hår, vilket gör att hårsäckarna att torka ut och gå vilande. Inte overmedicate inte din hårbotten – mjäll är din hårbotten sätt att göra sig av med döda hudceller och en massa mjäll schampo orsaka dina folliklar att täppa eftersom du inte sprider din hud i den takt din kropp vill att du ska. Leta efter saker du äter som kan orsaka hormon spikar, samt medicinering. Mest manliga mönster håravfall är bättre beskrivas som testosteron inducerad håravfall – din kropp producerar lite mer testosteron än östrogen och du förlorar håret därefter. Titta på gifter också, som tobaksrök, eller äter kost hög i transfetter, kan båda orsaka håravfall. Motion och försöker att vara frisk – ditt håravfall är ett tecken på hälsa din kropp, vilket är varför det är uppskattad i sociala kretsar.

Slutligen, kolla in ditt medicinskåp. Många läkemedel påverkar sekundära och tertiära biverkningar som antingen öka testosteron produktion (från cortisoids och steroider) eller hämmar östrogen produktion, såsom hypertoni läkemedel och läkemedel sköldkörteln.

Förebyggande av alternativ Håravfall:

Om du menar allvar om att förhindra håravfall, se till att din kost innehåller mycket av näringsämnena.

Vitamin C: Grönsaker och frukt, särskilt svarta vinbär, Acerola körsbär, citrusfrukter, avokado och kronärtskockor.

Vitamin A: finns i ägg och mejeriprodukter, njure, lever och fiskleverolja.

Vitamin D: Fet fisk som makrill, ägg och mejeriprodukter, solljus.

Vitamin B: ägg och mjölk, fullkorn, brunt ris, fläsk och fisk.

Vitamin E: solrosolja, raps, jordnötter, mandel, avokado och spenat, sparris och solrosfrön.

Jod: Iodized salt och skaldjur.

Järn: Lever och njurar, spenat, bönor, ärtor och torkad frukt.

Kalcium: Mejeriprodukter, gröna bladgrönsaker som broccoli, jordnötter, solrosfrön och till och med ben från fiskkonserver.

Förhindra hår förändringar förlust livsstil:

Kvinnor (och män) bör undvika frisyrer som är tätt flätade, eller förträngda nära hårbotten – det konstant spänning kan rycka upp rötterna av håret och skada hårsäckarna. Likaså undviker snäva hår rullar och hög temperatur torkning hår och behandlingar.
Vid torkning håret efter schamponering, använd en cool hårtork inte en varm, eller låt håret lufttorka. När skrubba hårbotten, inte gräva i med naglarna eftersom detta kan skada den – bara använda kuddar av fingrarna. Skydda håret från solen med en hatt.
Små håravfall förebyggande förändringar i din hårvård rutin kan bromsa eller stoppa håravfall, och ge dig en hälsosam hår i årtionden framöver.