hår ersätter den grundläggande

De främsta troliga orsaker till håravfall kan vara en blandning av åldrande, en förändring i hormoner och en historia av skallighet i familjen. Som den härskande, förskott håravfall startar, den hårdare skallighet kommer att visa sig vara. Ibland kan håravfall orsakas av trauma eller brännskador, där ett hår ersätta kirurgi rekommenderas eftersom en rekonstruktiv behandling.

Denna typ av kirurgi kan förbättra ditt utseende och ditt självförtroende men resultaten kommer inte nödvändigtvis kalla med dina önskemål. Innan du väljer en operation, noga tänka på dina önskemål och förväntningar och prata ut dem med din läkare.

Det är viktigt att förstå att alla de tekniker för sådant hår behandling kommer att använda din befintliga hår. Syftet med operationen är att söka efter de mest effektiva applikationer för ditt befintliga hår.

Om du är en kandidat för hårersättningsbehandlingar behandling, måste du ha en frisk hårväxt på ryggen och sidan områden i ditt huvud som kommer att fungera som din donator områden. Dessa givare områden är de platser i ditt huvud som implantat och vågor förvärvas. Andra aspekter som hår konsistens, färg och krusighet eller vågighet kan också påverka resultatet av operationen. Ibland är två eller ännu fler tekniker som tillämpas för att få de bästa resultaten.

Tekniker som mini transplantat, ympar slit, ympar punsch, ympar band och micro transplantat sker normalt på patienter som önskar en mer ödmjuk omvandling i fullheten av håret.

Tänk på att det finns begränsningar för vad som kan uppnås. En person med en extremt lite hår kan inte rekommenderas att genomgå en sådan behandling.