vitaminer för dina hair_ produkter som innehåller vitaminer förbättra hårets kvalitet och hälsa

Vi vet alla att ta en daglig multi-vitamin inte bara förlänger livet utan även ökar livskvaliteten för en dag-till-dag basis. Om dessa effekter är märkbara i kroppen, både internt och externt, sedan samma bör gälla för ditt hår! Fler och fler hår produkttillverkare inser de positiva effekterna av vitaminer tillämpas externt på håret. Som ett resultat, kan du hitta många hårprodukter packade med mer vitaminer än en Jamba Juice!

Några främsta exemplen är den självupptagen Mega-Vitamin schampo och balsam som gjorts av TIGI. Det är “mix av mega-vitaminerna A, B2, B5, D3 och E blir out-of-form eller kemiskt behandlat hår physcally passa.” Försök också ISH produkter färgspärrläge, som består av Color Lock Shampoo och Color Lock Spray . Båda produkterna innehåller en rejäl dos av vitamin E för det uppsving av fukt ditt hår behöver.

Jag hade nyligen mina extensions bort och som ett resultat, var mitt hår inte är i bästa skick. Jag hade gallring runt och verkligen skadade ändar. Efter användning av självupptagen Mega-Vitamin Shampoo och följa upp med leave-in färgspärrläge Spray, märkte jag en ökning i mitt hår kvalitet efter ungefär en vecka. Ta det från mig, är de fördelar som kan uppnås genom hår vitaminer definitivt värt ett försök!