välja en specialist hår ersättare

Vad köper du egentligen? Du köper mer än bara ett hår för ditt huvud, du köper ett företag, en tjänst, ett förhållande och mest av allt en härlig känsla när du lämnar varje gång!

Du kommer att hitta många olika tjänster hårersättningsbehandlingar om du söker även en lokal gula sidorna telefonkatalogen. Om du tar din sökning ytterligare nätet, kommer du att bombarderas med alternativ. Så hur ska du välja? I själva verket, enligt experter, de flesta människor upplever håravfall undersöka lösningar men sluta försöka ingenting … förmodligen eftersom de inte vet vad de ska försöka.

“Det är därför du vill definitivt boka tider för en kostnadsfri konsultation med flera olika studior hårersättningsbehandlingar och specialister innan du gör ditt beslut, precis som alla andra stora tjänster du kan utforska”, förklarar Jean Sheldon, ägare av Allusioner Hair Restoration Studio i Cincinnati , OH. Gå till varje möte och förklara din situation håravfall och visa dem din diagnos. Gör en lista på frågor du har och be dem alla! En bra studio kan utvärdera dina specifika behov och rekommenderar flera lösningar beroende på din budget och livsstil. I slutändan väljer specialisten håret ersättare som gör att du känner bäst, råder Sheldon, “eftersom du kommer att ha en långsiktig relation med detta företag och denna person.”

Vi intervjuade flera specialister hårersättningsbehandlingar att ta reda på vad en bra hår ersättare läkare kommer att be dig och vad presumtiva kunder bör begära av dem, så ta note!

En bra hår ersättning specialist bör ställa dig:

– Vad är ditt håravfall diagnos? “Ingen stylist bör göra några rekommendationer för dig utan att veta varför ditt håravfall har inträffat”, varnar Lisa Lewis, en certifierad Hair Replacement specialist, ägare av Wiggit II i Clovis, Kalifornien.

– Vilka mediciner använder du? “Man vet aldrig vilka mediciner kan reagera dåligt med vilket lim, och vissa mediciner kan vara orsaken till håravfall!”, Säger Lewis.

– Vilka är dina specifika livsstil krav och aktivitetsnivå?

– Vad är din önskade underhållsnivå?

– Vilka är dina budgetrestriktioner?

– Hur är ditt håravfall påverkar ditt liv? “Jag tycker om att ta reda på en kunds viktigaste frågorna, detta sätt kan vi föreslå lösningar som hjälper dig att övervinna dina känslor och förlust av självförtroende!”, Säger Lewis.

Du bör be specialist hårersättningsbehandlingar:

– Vilken utbildning certifieringar har du som hårersättningsbehandlingar specialist? “De borde vara en licensierad kosmetolog med kompletterande utbildning eftersom hår ersättning kräver en hög grad av skicklighet och kunskap … det är mycket specialiserad,” förklarar Jeanne Sheldon.

– Kan jag behandlas i privat? “Detta är en grundläggande nivå av känslighet faktorn,” säger Paul Sandor av White Cliffs Hair Studio i Indianapolis, IN. “Om de inte får den del av relationen rätt, oddsen är att de inte kommer att få resten rätt heller.”

– Kan jag komma in för en snabb fix i mellan möten, om så behövs? “En bra specialist är flexibel och kommer att arbeta med dig oavsett vad som händer”, säger Mimi Miller, Certified Hair Enhancement specialist på Evolve Salon i Las Vegas, NV

– Kan jag se några aktuella före och efter kundens bilder?

– Kan jag få några nya klienter hänvisningar?

– Är du en medlem av den amerikanska Håravfall rådet?

– Är du medlem i din lokala Better Business Bureau?

– Hur länge har du spelat hår ersättning?

– Hur länge har företaget varit i branschen?

– Vilka är dina betalningsalternativ? Erbjuder ni in-house finansiering eller CareCredit? Månatliga service betalningar?

Michael Garcia, en marknadschef på Bright Bulb Solutions i Los Angeles, CA, specialiserat på håravfall industrin och förklarar, “Den högsta kvalitet hårersättningsbehandlingar företag där ute som säljer relationen. Det hela handlar om den skicklighet och talang i studion för att göra dig ser ut och känns bra. En hedervärd och välrenommerat företag vill inte göra en snabb försäljning, de vill upprätta en relation som varar många år “.

Ett annat kännetecken för en bra service eller studio är den som bjuder dig att komma tillbaka inom en vecka för att få ditt nya hår systemet. “Vi vill att du ska komma tillbaka inom en vecka eftersom vi vet att du kommer att upptäcka begränsningar på ditt nya hår-system, har frågor om styling och omsorg och vidhäftning, och vi vill att du ska ha bästa möjliga upplevelse med något som vi har utformat just för dig “, säger Lewis. “Leta efter tålamod och viljan att lära!” Totalt sett en bra service och stylist får dig att må bra. De kommer att se dig i ögonen när de talar till dig och röra och känna ditt hår. De kommer att få dig att må bättre om hela situationen. De kommer att samarbeta med dig i din strävan för förtroendet och det är hur du väljer en specialist hår ersättare.