subliminals för håravfall

Normalt är håravfall en fråga som bara vuxna behöver vara orolig för. Men i vissa fall, tonåringar löper risk att förlora sitt hår också. När detta händer, betyder det definitivt att något är fel.

Håravfall vid denna punkt i en människas liv kan betyda att han eller hon kanske inte får tillräckligt med näring eller lider av en sjukdom. På grund av detta, har fler och fler människor vände sig till subliminals i behandling av håravfall problem.

hår väsentligheter

Håret är gjort av keratin – en form av protein. En enda sträng är sammansatt av en hårstrået (utsidan), en rot under huden, och en follikel från vilken roten utvecklas. Den nedre änden av hårsäcken är känd som håret glödlampa, som producerar färgen pigment som kallas melanin.

Mest folk förlorar omkring 50-100 hårstrån varje dag. Dessa hårstrån därefter ersätts när de växer tillbaka i hårsäckarna. Denna mängd av håravfall är helt normalt och bör inte ses som en anledning till oro.

Om du märker att du förlorar mer hår än vad som betraktas som naturligt, så något måste vara fel. Den lämpliga medicinska termen för detta är alopecia. Det är ett tillstånd där graden av håravfall är tillräckligt för att skapa skallighet fläckar på en persons huvud.

Ordentligt för att diagnostisera och behandla håravfall, är det en utmärkt idé att konsultera en läkare. Han eller hon kan hjälpa dig att identifiera det underliggande problemet och åtgärda det skick som är nödvändigt.

vanliga orsaker till håravfall

Ett. läkemedel

Mediciner ger vanligtvis olika biverkningar, och en av dem är håravfall. Dessa läkemedel kan innefatta anti-akne läkemedel (dvs. isotretinoin), litium, bantningspiller som innehåller amfetamin, och kemoterapeutiska medel.

2. medicinska tillstånd

Vissa sjukdomar kan komma i vägen för normal hårväxt. Som en följd av detta, kan håravfall kommit till stånd. Dessa medicinska tillstånd kan omfatta endokrina störningar (dvs. sköldkörtelsjukdom, okontrollerad diabetes), njur-och leversjukdomar, och systemisk lupus erythematosus (SLE). Den hormonella rubbningar som resulterar från polycystiskt ovariesyndrom också kan utlösa håravfall hos tonårsflickor och vuxna kvinnor.

Tre. hår behandlingar och styling

Kemikalier i hår behandlingar och stylingprodukter kan skada håret och få dem att temporärt falla ur eller bryta. Då igen, om du inte är alltför försiktig, kan tillståndet bli permanent. Detta tillstånd är dubbad som dragkraft alopeci. Det är resultatet av att dra håret så kraftfullt i en längre tid att det sätter spänning på din hårbotten.

4. dålig kost

Dåliga matvanor kan faktiskt vara en faktor till håravfall. På grund av detta faktum, en del människor som lider av ätstörningar (dvs. bulimi eller anorexi) förlorar också en betydande mängd hår. Kroppen saknar i princip vitaminer, mineraler och proteiner – som alla är nödvändiga för att upprätthålla hårväxt.

Vegetarianer står också inför möjligheten av håravfall – det vill säga om de inte konsumera tillräckligt mängder av proteiner från icke-kött källor. Å andra sidan, idrottare har en förhöjd risk att utveckla sjukdomen, eftersom de har en större tendens att vara järn-brist.

hur fungerar subliminals?

Studier har visat att håravfall kan vältas med hjälp av särskilda stimuli som tillämpas på hjärnan – även känd som subliminals. En inspelning som innehåller subliminala meddelanden är utformad för att stimulera blodcirkulationen i hårbotten och utlösa hårcellerna att föröka sig. Som ett resultat, kommer håret börjar återuppstå och tjockna inom bara några dagar efter exponering för stimuli.

Ändå måste du ha tålamod eftersom den maximala effekten av subliminals i behandling av håravfall normalt skulle ta längre tid att producera. Om du har lider av tillståndet för ett par år eller så, skulle det kräver normalt en mycket längre tid att vitalisera blodcirkulationen och cell reproduktion inne i hårbotten.