richfeel introducerar en innovativ teknik – hår vävnad mineral analys

HTMA är en säker och icke-invasiva testet för att mäta nivåerna och jämförande nyckeltal av näringsämnen och giftiga mineraler som finns i hair.It är ett screeningtest för att mäta nivåerna av 37 mineraler i håret vävnaden.

Det ger värdefull information om hälsa ofta inte avslöjas i standard blod och urin tests.HTMA har globalt accepterad av läkare, naturläkare och näringsmässiga terapeuter som en av de mest värdefulla verktyg för daglig förebyggande hälsovård

Dr Apoorva Shah, grundare, RICHFEEL Hälsa och Skönhet Private Limited, Indien? S första certifierade trichologists och skönhet läkaren säger,? Richfeel alltid har infört innovativa produkter efter ett intensivt och omfattande FoU för att ge optimalt värde till våra kunder?.

Mineraler är lika viktigt att näring som vitaminer. Nutrition är inte bara viktigt för din hälsa, men är viktigt för hälsan hos ditt hår också. Medan våra kroppar behöver en mängd olika vitaminer och mineraler för att stödja vissa funktioner, det finns specifika sådana som främjar friskt hår.

Håret är alltså en återspegling av din hälsa och numera med konsumenter blir mer och mer medvetna om sin personliga hälsa och skönhet, blir HTMA ett krav. Genom att tolka testet hår mineral ordentligt, kan man konstruera en biokemisk bild av hur kroppen kommer att reagera på stress.

Hur HTMA är till nytta för konsumenterna?

HTMA kunde nu vara en del av din vanliga årliga hälsoundersökning. Om du har problem med hår som inte får behandlas, kan HTMA berätta orsaken till densamma och du kan vidta förebyggande treatments.It kommer också att hjälpa dig att leva ett hälsosamt liv och påverka din livsstil genom att hålla en regelbunden kontroll av din kropp mineral / näringssammansättning.

Hår Tissue Mineral Analysis är ett screeningtest för att mäta nivåerna av 37 mineraler i håret vävnaden. Under de senaste 15 åren, har HTMA varit ett effektivt analytiskt test för att mäta mineralinnehållet i håret och kroppen i USA.