överdriven håravfall

De flesta av oss förlorar lugn när vi lider av extrem håravfall. Håravfall är en vanlig problem. Det kan faktiskt påverka män såväl som kvinnor. Förlora hår är naturligt, men om priset är betydligt överdriven, är det bäst att genast kontakta din läkare. Håravfall kan hända att någon kvinna, oavsett hennes ålder. Det finns några bakomliggande faktorer som bidrar till problemet.

– Det finns en hög sannolikhet för att förlora hår om du är genetiskt predisponerade för skallighet. Du möjligen kan drabbas av håravfall på grund av genetiska testosteron känslighet, även om du tillhör rättvisare kön. Det finns vissa produkter som riktar sig mot kvinnor där ute som motverkar håravfall och plats skallig Ness.

– Alopecia areata är en situation som kan leda till plötslig förlust av enorma mängder hår. Olika sjukdomstillstånd kan orsaka håravfall. Reumatoid artrit, kan sköldkörtel sjukdomar, lupus och i vissa fall chock och trauma utlösa håravfall. Hos vissa personer, avvikelser i immunsystemet leder till autoimmunitet. I detta fall är hårsäckarna angrips av immunförsvaret organismen resulterar i svår håret falla. Håret allmänhet kan regenerera beroende på behandling.

– Om en person lider av kritisk fysisk och psykisk stress som följde av en allvarlig operation eller en hemsk pärs. En kvinna kan förlora betydande mängd hår efter detta förfarande en traumatisk bakslag. Att ta ledningen över din stress du kan söka hjälp från rådgivare och anmäla dig till en stressreducering behandling. Ät sunt och sova på minst åtta timmar för att bli bättre från problemet.

– Järnbrist utför en viktig funktion i håravfall. En tillräcklig mängd av vitamin B är nödvändig för att främja hårväxt. Biotin är bland de vitaminer som hjälper till att förhindra håret falla och gallring. Brist på vitamin A, E och zink i kroppen kan leda till akut håravfall. Om du inte får tillräckligt med vitaminer från mat, ta några kosttillskott, styrs av din läkare för att fylla din kropp.

– Hormonell obalans kan orsaka Telogen effluvium. Det är en annan typ av alopeci. Plötslig hormonell fel på grund av att vara gravid, konsumerar piller och förlossning kan leda till ovanligt håravfall. Problemet försvinner vanligen inom månader när östrogen examen kommer tillbaka till det normala. Detta tillstånd kan komma upp ur sköldkörteln och metabola sjukdomar.

– För mycket av kemikalier i håret kan orsaka hår falla. Färgning, blekning, hårförlängningar, kan föning skada ditt hår vilket resulterar i hår sönder och bryta upp ändarna.

Alla dessa faktorer tillsammans eller var för sig kan orsaka extrem håravfall.