orsaker och behandling av manligt håravfall

Håravfall hos män blir relativt vanligt med ca 40% upplever åtminstone någon grad av gallring i sin livstid. Överdriven hårstrån förlust är ett problem som många av oss upplever nuförtiden. Studier har visat att mer än 60% av de män i Storbritannien står inför möjligheten av vikande hårfäste när de åldras. Män tenderar att förlora mer hår jämfört med kvinnor. Men vad är det som orsakar håret att falla från huvudet? Finns det något du gör för att stoppa ytterligare håravfall?

Orsaker till håravfall

Den Håravfall beror på störning av tillväxten cykler av hår. Den hårväxt passerar genom två faser – tillväxtfasen och vilofasen. På grund av extrem stress eller långvarig sjukdom, kan ett stort antal hårstrån kvar i vilofasen. När nya hårstrån börjar växa de driva ut det gamla håret och man vittnen en faller av hår. Men nya hårstrån växer tillbaka i tre till fyra månader och om igen kommer det att finnas förtjockning av hår. Så det här är inte en permanent störning och nästan vittnen alla detta fenomen någon gång eller det andra i hans livstid.

Hormonella förändringar. Hormon s har ett större inflytande på män när det kommer om håravfall och skallighet. Håravfall tillskrivs ofta en biprodukt av hormonet testosteron kallas som DHT. Män har testosteron. Testosteronnivåer kan också vara okontrollerad. Således främjar DHT obalans, och därför kan orsaka män att tappa håret mer.

Vissa receptbelagda mediciner har de olyckliga biverkningar orsakar hårbotten håret att falla ut. Det vanligaste på grund av kemoterapi och steroider.

Medicinering: Håravfall kan bidragit till vissa läkemedel som tas av blodförtunnande medel, antidepressiva och läkemedel som används vid kemoterapi. Vanligtvis detta orsaken till håravfall är tillfällig och hår börjar växa tillbaka när medicineringen inte längre tas.

Den genetiskt mönster avgör 95% av fallen av skallighet. Vissa tror också att håravfall kan ärvas.

om behandling

Det finns en mängd olika lösningar som finns på marknaden för behandling av manlig skallighet och håravfall. När människor söker efter snabba och effektiva behandlingar håravfall, har vetenskapsmannen utvecklat en medicin för botemedel heter Propecia som man är FDA godkänt. Konsekvenserna av att använda bristfälliga produkter håravfall kan vara skadligt för din hälsa.

Använda Propecia piller Håravfall regelbundet är viktigt för att förhindra håravfall. Genetiska orsaker kan också förhindras genom att använda Propecia. Om massivt håravfall inträffar, blir det viktigt att rådgöra med en läkare. Även Propecia för håravfall behandling visat sig vara effektiv, hjälpa till att återställa håret. Denna behandling alternativ för alla typer av håravfall. Propecia saktar ner processen håravfall och även stimulera hår återväxt. Propecia kommer att finnas tillgängliga genom recept.