minoxidil för håravfall

Vad håravfall och benign prostatahyperplasi har gemensamt? Det är enkelt. Nya test har visat att samma saker som hjälper till att bekämpa manliga prostatabesvär hjälper män åter växa förlorat hår!

DHT orsakar manligt håravfall genom att förkorta tillväxten cykeln av håret och gradvis gör hårsäckarna mindre och mindre. Detta i sin tur, gör att håret produceras för att vara mycket finare än normalt. Så DHT blockerare kan bota håravfall som orsakas av DHT genom att göra precis vad namnet antyder – att förebygga den kemiska reaktionen mellan 5-alfa-reduktas enzym och testosteron från att äga rum.

Om du råkar vara en av de människor som väljer att dra nytta av de senaste behandlingar för håravfall, sedan ditt första steg bör vara en resa till en hudläkare. En hudläkare behandlar sjukdomar och tillstånd för hår och hud och de kommer att kunna styra dig i rätt riktning för behandling.

Yogaställningar kan hjälpa dig att övervinna stress, ångest, och matsmältningsbesvär, dålig blodcirkulation i huvudet, som anses som de viktigaste orsakerna till håravfall. Huvudstående yoga pose kan vara till stor hjälp eftersom det bidrar blodcirkulationen i huvudet samt lindrar spänningar.

När hypotyreos orsakar håravfall kommer det att vara gallring av den yttre tredjedelen av ögonbrynen. Svampinfektioner i hårbotten kan orsaka håravfall hos barn, som lätt behandlas ibland med utvärtes läkemedel mot svamp. Vissa tumörer och utväxter hud kan också inducera lokal skallighet.

Varför du förlorar ditt hår – Det viktigt att förstå varför du upplever håravfall. Den främsta orsaken är på grund av hormoner i kroppen. Hormonet testosteron blir ofta får omvandlas till dihydrotestosteron (DHT) och när det kommer i kontakt med hårbotten folliklar, börjar håret att krympa.

Folk försökte håravfall och åter produkter tillväxt sedan forever. Egyptierna, Aztekerna, Mayaindianerna använde indianer olika naturläkemedel, naturläkemedel och oljebaserad. Modern vetenskap är inriktad på olika sätt för att återuppta och stimulera de stängda hårsäckar.

minoxidil

Detta är mycket vanligt bland yngre män. Det är mycket effektivt. Emellertid kan det också ta i vissa biverkningar såsom kliande hårbotten. Experter anser att andra komplikationer kan också uppstå med regelbunden användning av denna produkt.

Detta hormon är dihydrotestosteron och det är en avfallsprodukt från testosteron. Du ser när testosteronnivåerna dör i män, bryter de till dihydrotestosteron (DHT). Om du tar 1500 mg per dag av Saw Palmetto extrakt, kommer du att vara på god väg att styra DHT nivåerna i kroppen.

Läkarna eller experter hår kan rekommendera en eller en kombination av de lösningar som finns. Vissa håravfall fall kan fungera bra med en viss lösning och andra inte. Det är bäst att du har hår experter vid din sida för att hjälpa dig att gå igenom processen att få tillbaka ditt hår.

Från hyllan produkter kan komma i två kategorier också. Den första är naturliga eller naturläkemedel. De flesta av dessa produkter är helt säkra att använda och har inga kända biverkningar. Men återigen måste man vara försiktig för att välja en produkt som har blivit grundligt provat och kliniskt testat med resultat som talar för sig själva.