laser hår kam – kan det verkligen fungera så bra som de säger

Är denna gimmick för håravfall som låter för bra för att vara sant? Kanske inte. Jag gjorde en del efterforskningar och hittade lite intressant information om laser hår kammar.

Liksom många medelålders män jag fann mig själv med gallring hår. Jag gillade inte vad jag såg i duschen avloppet och ville göra något åt ??det. Jag brukar inte titta på baksidan av mitt huvud, men jag har varit på sistone.

Jag försökte dyra schampon och andra balsam som min frisör övertalade mig. De var ett slöseri med pengar. Jag såg inte några märkbara resultat. Jag läste en artikel om laserbehandling hår och ville lära sig mer. HairMax kom ut med en laser hår kam för hemmet behandling som såg riktigt bra. Lite dyrt, men om det fungerar Jag tänkte jag värt det.

Lasern kam använder låg terapi nivå laser för att främja hårväxt. Det har testats och godkänts av FDA. Laser hår terapi har använts i hår kliniker runt om i världen. Lasern hår kam är en liten version gjord för hemmabruk.

Du använder det precis som en vanlig borste eller kam, och den inbyggda låga lasrar stimulerar dina hårsäckar genom att öka blodflödet. År 5 och 10 veckor bör du märka en stor skillnad i ditt hår kvalitet, styrka och tjocklek.

Vissa användare har hävdat en 50 procentig ökning i håret från den tid de började använda en laser kam. Det finns en stor nackdel dock, när du slutar använda din kam laser hår eller borsta håret kommer regrediera tillbaka till sitt ursprungliga skick.

När du har tjockare fylligare hår du letade efter underhåll är inte så illa. Du behöver bara använda din kam laser hår i 10 till 15 minuter 3 gånger i veckan för att behålla din nya hår.

Hitta laser hår kammar eller borstar i lager är en annan sak. De verkar vara att få populära mycket snabbt och kostnaden har inte stoppat folk från att rusa ut och köpa en. Med kostnaden för andra hårbehandlingar och terapi kan detta vara ett bra alternativ.

Lyckligtvis för mig Jag har redan köpt en. Jag har bara haft den ett par veckor så resultaten är inte i. Använda kam laser hår är verkligen enkelt och jag gör det medan du tittar på min favorit tv-show. Jag tyckte att det är mycket avkopplande.