kvinnlig skallighet och behandling

Kvinnor drabbas ofta extrema psykologiska effekter som en följd av kvinnlig skallighet. Medan samhället är mycket mer accepterande av en skallig man än en skallig kvinna, skallighet och håravfall för någon kan vara traumatiskt. I dagens samhälle, är en lyxig, tjockt hår, speciellt hos kvinnor, i samband med fysisk skönhet. Som ett resultat, kvinnor som lider av kvinnligt håravfall brukar också lider av depression, låg självkänsla, och en mängd olika stressrelaterade sjukdomar. Compounding problemet är det faktum att orsaken till kvinnlig skallighet är inte lika lätt att urskilja som den är hos män.

Två tredjedelar av alla kvinnor kommer att uppleva någon form av kvinnlig skallighet och håravfall någon gång i sitt liv. I själva verket, enligt den amerikanska Håravfall Association, kvinnor utgör fyrtio procent av alla drabbade håravfall. Till skillnad från män, kvinnor brukar uppleva en övergripande gallring av hår, och inte den typiska manliga mönster skallighet hos män. Håravfall och kvinnliga skallighet kan uppstå hos kvinnor av olika skäl såsom behandlingar hår styling, hormoner, graviditet, mediciner och olika sjukdomstillstånd. Oavsett orsakerna till kvinnlig skallighet, bör diagnosen göras av en kvalificerad, utbildad professionell.

orsakerna till kvinnlig skallighet

Orsaken till kvinnlig skallighet kan associeras med en rad olika medicinska, genetiska, miljömässiga, fysiska och hormonella faktorer. Följande är några vanliga orsaker till kvinnlig skallighet och håravfall.

Kvinnliga mönster skallighet: androgen alopeci tros vara orsakad av en onormal produktion av androgen hormoner, vilket är samma bakomliggande orsaken till manligt håravfall. Alopecia Biverkningar Cirka 15 till 20 procent av den amerikanska kvinnliga befolkningen.

Telogen effluvium: Detta inträffar efter en traumatisk eller stressande händelse såsom kirurgi eller förlossning. Telogen effluvium uppstår när hår i växande fas plötsligt skiftar i shedding fas.

Mediciner: Receptbelagda läkemedel kan också orsaka tillfällig håravfall. Blodförtunnande medel och vissa artrit och akne läkemedel är vanliga syndarna.

Nutrition: Näringsbrist, särskilt när det effekter proteinnivåer, kan orsaka betydande håravfall. Crash diet, undernäring och vegetariska dieter saknar tillräckligt med protein kan leda till håravfall.
Sjukdom: Många sjukdomar och medicinska tillstånd kan resultera i håravfall, såsom Graves sjukdom.

Traction alopeci: Traction alopeci kan uppstå från vissa styling metoder såsom snäva flätor, rader majs och tätt drog hästsvansar som orsakar skador på hårsäckarna.

Hormonella: Hormonella förändringar efter graviditeten, klimakteriet, och effekter av p-piller kan också orsaka håravfall och kvinnligt håravfall.

behandling

Om du har väldigt mycket pengar, kan du prova behandlingen hårtransplantation, är detta ett bra sätt att lösa ditt problem, men det är kostnaden mycket dyr, bra, kan du också använda en natrual ingrediens produkt håravfall som bara gäller för kvinnor, detta är också ett bra sätt att återställa din skönhet och fylligare hår med någon biverkan och droger, är det viktigaste billigare än hårtransplantation.

Besök OneStopHairLoss för gallring hår schampo sunda hårvårdsprodukter. Läs mer om hur man bekämpar håravfall med anti håravfall serum för hår tillväxt inom 3 månader, balsam som hjälper återställa tillväxten och bidra till att vända håravfall.
.