hudåkommor huden rullar oftast används för

Derma rullar, annars känd som Derma hud rullar eller mikro rullar nålning hantera en mängd olika hudproblem. Dessa gör-det-själv-enheter (byggd som en vanlig borste med istället en liten rulle på slutet) har mikro nålar inbäddade i dessa rullar som väsentligen “delen” porerna. Genom att göra detta, gör huden kollagen och elastin därigenom reparera huden. Som ett resultat, kan ytmaterialet rullarna användas för att hjälpa till med läkning och reparation av ett antal hudåkommor som har, fram tills nyligen, varit oerhört tufft att åtgärda.

Innan du kan avgöra om Derma rullar kanske fungerar för dig, måste du förstå lite om vetenskapen bakom dem. Derma rullarna är bygger på gamla akupunktur tekniker där mikro nålar förs in i huden för att rensa energiflödet i hela kroppen. Lång erkänd som en potent healing teknik, hud kneedling eller micro nålning är numera en lätt accepterade vetenskapen. Derma rullar fungerar till viss del på samma sätt.

Derma rullar kan användas och sägs vara framgångsrik i att minimera eller eliminera:

Bristningar: är känd för att orsakas när huden expanderat för snabbt. Som ett resultat, huden är verkligen slits och lämnar efter långa, ojämn hud fördjupningar. Både män och kvinnor kan drabbas av dem. Bodybuilders är gravida kvinnor och ungdomar (under tillväxt sprutar) särskilt med tanke på att bristningar. Viktökning kan också generera hudbristningar.

Rynkor och anti-aging: Över tid, vår hud blir tunnare, förlorar kollagen och elastin och har svårt att få fukt till det översta lagret av vår hud, epidermis. Dessutom minskar fett i den subkutana vävnaden, det djupaste lagret av huden, med åldern. Detta påverkar överhuden över tiden, vilket orsakar hud slapp och rynkor.

Acne ärr och kirurgiska ärr: ärr är resultatet av hudens vävnad trauma eller skada. När dermis blir skadad på något sätt, reser blod till det drabbade området i ett försök att reparera sig själv. Det finns två typer av akne ärr orsakade av antingen över ersättning av vävnad tillväxt eller genom vävnad förlust. Vad detta innebär är att dessa två typer av akne ärr kan orsakas av antingen för mycket eller för lite kollagen produktion.

Håravfall / gallring: Det finns många orsaker till håravfall och gallring. En av de mest misstänkta skäl har att göra med DHT produktion. DHT är ett potent hormon i våra kroppar som negativt kan påverka håret på våra huvuden. När DHT når våra hårsäckar, kan det hindra viktig näring från att nå hårsäckarna orsakar håravfall och gallring. Derma rullar förbereder hårbotten huden att hjälpa penetration av näringsrika hårprodukter.

Celluliter: Även känd som “apelsinskal syndrom”, är celluliter beteckningen för fettdepåer som faktiskt trycka mot bindväv under en persons hud. Vad är kvar är en hudyta som ser gropig, rynkig och krokig. Delar av vävnad som är fibrösa connect hud till djupare lager och kan separera de områden som innehåller fettceller. Dessa områden kan sedan sticka ut och orsaka en våfflad utseende på huden när fettcellerna föröka sig i storlek.

Med möjlighet till positivt påverkar så många envisa, problematiska och långa bekymmer stående hud, kan ytmaterialet rullarna erbjuder förvisso betydande möjlighet för dem som lider av något av ovannämnda villkor.