håravfall efter graviditet

En sak alla säger är håravfall efter graviditet stannar och att vänta på att växa tillbaka. Det är oerhört frustrerande att se ditt hår över allt, och det gör ingenting att du känner bättre. Det kommer att växa tillbaka, så ta hjärta att det inte är permanent. Men som råd om det hela, är det inte mycket tillfredsställande.

När jag fick mitt barn, jag hade fruktansvärt långt hår. Jag märkte håravfall verkligen snart, eftersom jag lämnade långa trådar överallt jag gick. Att säga att jag var upprörd är en underdrift. Sen märkte jag att jag var en av de som fick faktiska kala fläckar från det. Efter att jag gjort en direkt för min frisör och satt och berättade för henne vad som pågick. Efter att ha tittat på mitt hår, och bestämmer var jag inte förlora det så illa, kom hon upp med en genväg som hjälpte till att täcka håravfall.

Hon berättade också för mig att använda schampo för tunt hår och att använda Volumizing produkter som mousse på mitt hår. Det löser inte problemet, men det gör att det ser mycket tjockare och kan hjälpa dölja problemområden medan jag var tvungen att vänta på att sluta falla ut.

En sak att komma ihåg, inte färga inte håret. Detta kan skada den och göra det falla ut snabbare. Om du känner behov av att färga det, har en skönhet leverans en sköljning som inte skadar håret så illa, och kan användas. Också inte tvätta det varje dag. Detta kan göra det torka ut och bli sprött. När mitt hår föll ut, började jag tvätta det varannan dag och det hjälpte att inte förlora så mycket efter några veckor.

Detta kan vara en hormonell sak också. Äta rätt, motionera och se solljus varje dag. Inte bara kommer det hjälpa med baby blues, men det kan hjälpa dina hormoner går tillbaka till det normala. Stress är en faktor också, och att vara en ny mamma är stressande, så skratta ofta. Detta kan hjälpa till att hålla ditt hår från att besluta att lämna lokalerna.

Om du verkligen oroa dig för det, gå och se en läkare. De kan hjälpa dig att hitta vitaminer och avgöra om skadan är av en annan orsak andra sedan ha en baby.

Ytterst var vad jag hade kul med mitt håravfall. Jag gick och köpte peruker. Inte en eller två, men jag äger en peruk i varje form, färg och längd. De är prisvärda och ser bra ut, och jag upptäckte att jag kunde ändra mitt utseende på infall som gjorde det bättre för mig.

Det är inte permanent, lyckligtvis. Min bebis är nu hälften odlas, och mitt hår är i bättre form än tidigare genom att ta hand om det. Jag använde alla dessa för att göra håravfall mindre märkbar, och jag lyckades ha roligt och lärt sig att väntan är det enda alternativet jag kan verkligen ha, kan jag göra saker för att göra det bättre för mig och förhoppningsvis kan du använda en del av dessa för att göra det uthärdligt för dig.