äntligen den bästa håravfall behandling

Det är svårt att avgöra vilken den bästa håravfall behandling är, när faktorer varierar så mycket i de olika produkterna. Det är det populärt röstar, och sedan finns det medicinsk statistik, som anger hur mycket hårväxt där har eller hur många människor har sett framgång. I denna artikel kommer jag att vara berörda med båda. Det viktigaste att börja med är populariteten av de olika produkterna, eftersom människor inte skulle använda dem om de inte trodde att de skulle vara effektiva.

Propecia är kanske den mest populära behandling i världen. Det är en manlig endast behandling på grund av det sätt som det fungerar på den manliga hormonella systemet. Det kan orsaka problem hos kvinnor, särskilt om de är gravida då det kan störa utvecklingen av det ofödda barnet. Propecia är ett piller som verkar genom att blockera bildandet av DHT från hormonet testosteron. DHT tros orsaka hårsäckar att krympa bort och så småningom sluta producera nytt hår. Blockering DHT därför bör bromsa takten i håravfall. I försöken har det visat sig att fem av sex män kan upprätthålla mängden hår som de redan har. Två av tre män uppger att de hade en viss grad av hår återväxt. Pillret verkar fungera bäst på skallighet hos den främre mitten och toppen av hårbotten. De piller måste tas varje dag och sedan resultaten bör ses inom 3 månader. Om det har skett någon effekt efter ett års behandling är det osannolikt att det kommer att fungera på just den personen. En annan sak att tänka på är att vinsterna försvinner inom ett år om du slutar att ta Propecia. Det finns vissa biverkningar som män har rapporterats i ett fåtal fall. Dessa omfattar främst förlust av sexualdrift.

Många människor med håravfall har provat laserbehandling hår restaurering. Häri ingår att stimulera hårbotten med kall laserljusstråle. Laserljuset brinner inte eller skada hårbotten. Det är smärtfri och har inga inspelade biverkningar. Ljuset är i själva verket bara används som ett njutningsmedel för hårsäckarna att producera hår. Det kan innebära att besöka en klinik på en regelbunden basis för att upprätthålla effektiviteten i behandlingen. De ändlösa besök på kliniken kan sluta som ett problem i sig. När behandlingen avbryts då vinsterna återförs. Men nu finns det bärbara enheter som kallas laser kammar som folk kan köpa för att få en liknande behandling i sina egna hem. Lasern kam är en miniatyr version av de gamla huva system som används på kliniker. Kammen är borstat genom håret under ca 10 minuter och laserljuset badar hårbotten i stimulerande strålar som ökar blodcirkulationen i hårbotten och upprätthåller hälsan hos hårsäckarna. De kan användas på egen hand eller i kombination med andra behandlingar såsom Propecia. Kvinnor kan använda en laser kam så länge som den är ej i kombination med andra anti piller typ DHT produkter. Kliniska försök har antytt att 92% av användarna upplever en förtjockning av sitt hår över en 6 månaders tidsperiod.

När det gäller naturliga behandlingar är produkten Revivogen mycket populära. Huvudingrediensen är naturliga substanser som blockerar bildandet av DHT. På detta sätt fungerar på samma sätt som Propecia. Men eftersom Revivogen inte tas internt, men bara gnuggas på hårbotten, kan den användas av kvinnor också. Det finns inga kända biverkningar av Revivogen. Utöver DHT-hämmare finns det andra ingår ingredienser som påstås blockera receptorer post hormoner i hårbotten celler och även att stimulera hårväxt. Statistiskt är det rapporterats att 72% av människorna i konsumenternas prövningar fann att de antingen bibehöll sin tjocklek på håret eller upplevt någon återväxt.

Vid valet av den bästa hår produkt förlust behandling man måste överväga alla fakta och sedan väga fördelar och nackdelar med varje. Det finns andra behandlingar, men dessa är de bästa 3 mest populära bästa håravfall behandling produkter.