Advecia är Advecia svaret på tidigt håravfall

Forskare världen över har sökt efter många år för svaret på den ganska känsloladdat ämne för tidigt håravfall hos både män och kvinnor. En av de allra senaste lösningarna har utvecklats av Progressive Health nutraceuticals Inc. och kallas Advecia. I denna inledande artikel beskriver vi grunderna i produkten, undersöka några av påståendena och försöka validera deras äkthet.

Advecia är ett relativt nytt håravfall tillägg – en blandning av örter, vitaminer och mineraler speciellt framtagen för att främja hårväxt hos män och kvinnor. Det är receptfria och är därför tillgänglig för den stora allmänheten. Ett stort plus är att Advecia är helt naturlig – sin formulering av vitaminer, mineraler och växter kombineras för att bilda en integrerad örtmedicin. Trots sina påståenden, Advecia, vilket är fallet med nästan alla åtgärder av detta slag, inte har visat sig vara effektiva genom riktiga vetenskapliga studier för behandling av håravfall. Det finns dock vissa tecken som tyder på att produkten är i stånd att bromsa håravfall och eventuellt återuppliva gång vilande hårsäckar.

Det har länge varit känt att både kost och näringstillskott kan ge en positiv inverkan på hårets tillväxt och hälsa, som brister av specifika näringsämnen kan faktiskt främja en förlust av hår. Medan Advecia formel kan tyckas vara mycket lik en vanlig multivitamin, hävdas det att dessa vitaminer är speciellt framtagen för att hetsa frisk hårväxt. Advecia hårväxt vitaminer innehåller en speciell sammansättning av vitaminer och mineraler som påstås stimulera och näring i hårsäckarna i syfte att förhindra att så kallade “Nutrient Deficient Follicles” eller NDF. NDF är den tredje vanligaste orsaken till för tidig håravfall.

Ytterst eftersom Advecia är en helt naturlig produkt, och följaktligen inga komplikationer vid kombination Advecia med någon normalt läkemedel som förskrivs, ligger beslutet om huruvida att försöka Advecia med individen. Det finns inget som tyder på att produkten kan orsaka skada, och det är fallet för många långsiktiga sjuka, kan det definitivt vara värt ett försök! I psykologiska termer ensam, skulle användningen av denna produkt gör det möjligt för individen att ta kontroll och därmed känner sig mycket bättre om sig själva.

Håll utkik efter vår nästa artikel som undersöker olika aspekter av håravfall, både fysiskt och psykiskt, och möjliga sätt på vilket användningen av Advecia kan hjälpa.