olika stilar av bar-vara-cue grillar

Sommaren är här, vilket betyder att det är dags att börja grilla och förbereda grymma Bar-B-Que parter. Det enda problemet är, har du inte köpt din Bar-B-Que grill ännu. När du får din första grill, kommer du att finna att du har ett stort utbud av valmöjligheter för dig. Det kan verka överväldigande till en början på grund av den nästan oändlig mängd möjligheter och alternativ. Det bästa sättet att besluta om vilken typ av grill som är rätt för dig är genom att utbilda dig själv om dem.

kosta

Bar-Be-Cue grillar kan variera från extremt prisvärd till mycket dyra, beroende på typ och funktioner som finns på den.

Om du letar efter en prisvärd grill, så ska du nog överväga en kolgrill. Medan större kolgrillade är tillgängliga, kan mindre grillar köpas för så lite som $ 10 till $ 15 vid din lokala butik. Snyggare, kan stora kolgrillade vara GETD för ca $ 60 till $ 75. Träkol kräver att få kol och tändvätska varje gång du, så du måste komma ihåg detta när man överväger kostnaderna.

Propan grillar är något dyrare, börjar runt $ 100 dollar.

En rökare grillen är något dyrare sedan en propan grill på cirka 130 USD vardera.

Naturgas grillar på den högre änden av kostnaden. Den mekaniska delen av denna grill göra den större och mer komplexa. Naturgasen grillar är tänkta att vara ansluten till ditt hem linje. Typiskt för dessa typer av grillar börjar på ca $ 300.

Flera bränsle grillar är de dyraste på ca $ 450 och uppåt. Flera bränsle grillar kan du grilla använda en eller en kombination av bränslen.

användarvänlighet

Det enklaste grill att använda är den överlägset naturgas grill. Naturgas grillar är utformade för att ansluta direkt till din homeis naturgas linje, vilket eliminerar behovet att ge bränsle. Naturgas grillar är också ett av de enklaste grillar att rengöra eftersom du inte behöver oroa dig städa ur kol eller trä.

Nästa i raden skulle vara propan grillar, eftersom de har liknande funktioner i de naturliga gas grillar. Den enda fråga hålla Propan grillar från att vara lika med naturgas grillar är det faktum att du måste ge propan något sätt. Detta betyder oftast dragande och hantering propan tankar.

De svåraste grillar att använda är kol och rökare grillar. Båda typerna av grillar kräver ytterligare får leveranser, och sedan kräver extra städning en gång grillning är klar.

Kom ihåg att större grillar kräver mer utrymme till butiken och mer tid att städa. Större är inte alltid bättre när det kommer till grillar. Om du vill ha en grill som är lätt att rengöra, kommer du vill tänka på en mindre grill.

smak

Om du är orolig med smak, bör du först val vara en kol eller rökare grill. Båda dessa grillar kan du replikera en sann ìsmokedî smak. Rökare är speciellt trevligt eftersom du kan också styra smaken genom att ändra typen av ved eller flis du använder. Detta är bra om du vill sakta steka ditt kött.

Om du vill grilla något lite snabbare, kanske du vill hålla fast med kolgrill. En kolgrill kommer steka fastly om du vill det också, och det kommer fortfarande att ge en god ìsmokedî smak.

utrymme

Slutligen bör det utrymme du har tillgängligt vara ett övervägande. När du grillar inte används, måste du ha en ordentlig plats att shoppa det. Kol och propan grillar är idealiska för mindre områden såsom lägenheter och bostäder stad. Om du har en stor mängd utrymme, då du kanske vill överväga de större valmöjligheter.

För mer tips om Bar-B-Que, ta webbaserade Bar-B-Que resurser såsom http://www.DiscountBarbeque.com och upptäcka vad de har att erbjuda.