håravfall lösningar – metoder för att förenkla processen

När du förlorar ditt hår, är det ofta en alltför emotionell och turbulent tid på dig själv plus din familj, särskilt om du har inget stöd och vet inte orsaken till ditt tillstånd. Om du är sjuk allt du behöver göra är att gå till läkaren de brukar ta tempen och kanske ett blodprov säger ahhh … och så de skriver ett recept, fyller du receptet då du börjar må bättre.

Det kan vara i stort sett flera saker som du kan göra för att stoppa håravfall och återställa håret, men tills du är “i know” detta kan vara en ganska svår strävan. Vad jag kommer att göra i denna korta artikel är täcker de första saker som du bör göra om du förlorar ditt hår och behöver lösningar håravfall för att förhindra håravfall.

# 1 Se din läkare, kan detta vara ett självklart svar, men skulle du bli förvånad över att ta reda på exakt hur många män och kvinnor inte boka tid för att se det läkare från förlägenhet eller någon annan understrykning fråga.

# 2 Ta Vitaminer och mineraler, särskilt B-komplex vitaminer. Om du använder en låg kalori diet eller under en extrem nivå av stress, kommer ta vitaminer hålla dig frisk och kan fylla i tomrummen för vad du kanske saknas i din kost. Också överväga att ta extra C-vitamin, eftersom det går vägen i healing någon vävnad som du kan behöva healing. Vitamin E är också lämpligt för håravfall samt vitamin A, som utför en roll i friskt hår utveckling. Nedan är en lista över saker du kan överväga att ta

* Viktiga fettsyror, som linfrö olja eller Primrose kosttillskott olja

* B-komplex vitaminer

* Askorbinsyra tillsammans med bioflavonoider

* Vitamin E antioxidant

* Zink

* Kiseldioxid

* Biotin

# 3 växtbaserade håravfall behandlingar, är ett effektivt komplement till din förebyggande systemet, Gnid en infusion som involverar ingefära te med jojobaolja in i huvudet, låt stå i tio minuter, varefter du kan schampo.

Äppelcidervinäger behandling med salvia te fungerar som en stimulerande, renande skölj också. Också, som en potent antibakteriell och anti svamp medel, kan tea tree oil placeras direkt på hårbotten och gned in huden innan schamponering för tillförlitliga lösningar håravfall och för att förhindra håravfall