förlora ditt hår är inte slutet på världen

Ingen vill förlora sitt hår. Visst, det finns vissa människor som väljer att gå skallig som ett sätt uttalande eller val av livsstil. Att spegla sin styrka av personlighet. Men det är ett val, inte ett tillstånd. Going skallig ökar för både män och kvinnor, med mer stigma för kvinnor i särklass. Män har tur-de inte bara ålder med nåd, och få mer respekt eller beundran-men kvinnor förlorar sitt hår är något som inte har diskuterats tills nyligen.

Sedan slutet av 80-talet, män har två val i skallighet alternativ: raka det, eller få pluggar. Rakning huvudet talar om machismo (se Bruce Willis, eller Sean Connery). Den har en känsla av manlighet, och förtroende för ditt utseende. Det är sexigt. Komma pluggar har kommit långt från där det började-en besvärlig rad plockade hårstrån ser ingenstans naturligt. Mängden av kosmetiska specialister hår kirurgi har också ökat, vilket ger män de alternativ de har velat i evigheter.

Kvinnor skallighet, å andra sidan, är det motsatta. När kvinnor förlorar sitt hår, de förlorar deras kronan. Deras kvinnlighet och identitet, på vissa sätt. Jag tror att de flesta kvinnor är förskräckta av tanken på att förlora sitt hår. Men kvinnor har sina alternativ också. Det finns halsduken trenden-med många designers införliva halsduken som en riktig fashion komplement. Peruker kan vara roligt: ??du kan ändra och förändra din look-helt-med olika peruker. Blont idag, Redhead morgon.

Kvinnor är obekväma med peruker, särskilt om de är uppenbarligen inte riktigt. Men kvinnor har samma möjlighet som män, får en hår-väv eller pluggar … eller ens rakning. Att ha en naken huvudet kan faktiskt göra en kvinna sticker ut mer. Mer vacker, med mer fokus på hennes funktioner som ögon och läppar. Du behöver inte håret för att vara en attraktiv och spännande kvinna, behöver du bara attityden.

Den bakomliggande historien är, för båda könen (oavsett ålder), kan du gå skallig utan att förlora sig själv. Hår är bara hår. När vi letar efter partners, det finns många andra egenskaper som gör oss blir förälskad: ett gott hjärta. Fina ögon. En stor anslutning. Och inte en enda av de hållbarhet kräver en full hår.

Obs: Det är tillåtet att publicera denna artikel förutsatt att det återges i sin helhet med detta ingår resursblock.