5 sätt att övervinna håravfall

Här är fem viktiga steg som har följts av många framgångsrika personer som har erövrat sina problem håravfall:

1) Försök att förstå varför du förlorar ditt hår. Några saker att titta på är stress, depression, kost, hormoner, hereditet, liksom din totala omgivning.

2) Utrusta dig med de mest kraftfulla behandlingar och tekniker tillgängliga för allmänheten. Detta kan inte vara en lätt uppgift. Tittar igenom hundratals bluff behandlingar för att hitta en eller två legitima behandlingar är som att försöka hitta ett riskorn i en lekplats fylld med sand.

3) Få ut ur din komfortzon och försöka utveckla ett behandlingsprogram. En behandlingsregim är en kombination av metoder mot håravfall. Kom ihåg att tänka utanför boxen och ta några behandlingar i taget. se till att du är fysiskt kapabel att göra detta genom att prata med din läkare. Du måste också välja behandlingar som du kommer att vara personligen bekväm med att använda. Tänk på att det kan finnas många positiva såväl som negativa biverkningar för olika behandlingar.

4) undersöka möjligheterna att utveckla en särskild handlingsplan. Bestäm vilka behandlingar som ska ingå i din regim. Få de behandlingar och läs instruktionerna över noggrant. Priserna kommer att variera mellan $ 100 – $ 500 vardera.

5) Ta dig tid att engagera sig i en plan och hitta ett effektivt sätt att spåra dina resultat. Detta är det enda sättet som du kommer att veta om din behandling regimen fungerar. Några förslag använder en kalender, hålla en tidskrift, och även med periodiska fotografier.