4 skäl att välja minoxidil behandlingar för tidig skallighet

Ett. Minoxidil är godkänd av Food and Drug Administration

Minoxidil är det enda läkemedlet som godkänts av Food and Drug Administration för behandling av håravfall hos män och kvinnor. Ursprungligen utformad för att fungera som en vasodilaterande för hjärtproblem, visade det sig att minoxidil hjälper håret att växa igen när de appliceras lokalt. Eftersom detta läkemedel har godkänts av Food and Drug Administration, kan du vara säker på att det har utförligt testats för säkerhet och effektivitet, och höll till stränga riktlinjer för kvalitetskontroll.

2. Minoxidil Verk för Män såväl som kvinnor

Det finns många behandlingar som inte bör användas av både män och kvinnor. Propecia är ett exempel på en produkt som är säker för män, men bör aldrig användas av kvinnor. Minoxidil kan användas av både män och kvinnor. Detta är uppenbart med Rogaine, det leder över disk produkten för håravfall innehållande minoxidil. Rogaine finns i två formler. Det finns en män och kvinnor formel. Var och en av dessa formler innehåller minoxidil men är konstruerade för många olika behov hos män och kvinnor.

Tre. minoxidil är lätt att använda

Minoxidil är en aktuell produkt som appliceras på området av håravfall. Du ansöker enkelt denna produkt till hårbotten en till två gånger dagligen enligt anvisningar på förpackningen. Många tillämpar minoxidil efter tvätt håret. Bara massera in produkten i hårbotten med mjuka cirkulära rörelser. Du kan uppleva en lätt stickande vid applikationsstället.

Rogaine kommer i flytande och skum, som är som en mousse som är lätt att använda. Skum inte droppa inte och är mindre rörigt än traditionella schampo formulär minoxidil. Det är lätt att nå vissa områden i hårbotten om du inte behandlar hela området.

4. minoxidil är överkomligt

Denna produkt är en av de mest prisvärda på marknaden när det gäller att behandla håravfall. En månads leverans av Rogaine kommer bara kosta dig $ 30 dollar och kan köpas i många olika butiker. Du hittar Rogaine i de flesta apotek och stormarknader. Du kan också beställa produkter på nätet som är enkelt och bekvämt.

Du kan även ha möjlighet att spara ännu mer pengar på kostnaden för din minoxidil genom jämförelse shopping, köpa i bulk, med hjälp av kuponger eller letar efter försäljning. Rogaine är inte den enda produkten som innehåller minoxidil. Du kanske vill göra lite online surfar för att leta efter andra märken att tänka på också.