propecia som håravfall medicinering

När män upplever konstant håravfall, kunde han tro att han kommer att bli tunnhårig någon gång snart. Håravfall hos män verkar vara vanligt och naturligt. Ändå kan inte alla män accepterar sådant öde, särskilt om det finns gott om metoder hårersättningsbehandlingar som kan användas. Medan män upplever ett tidigt skede av håravfall, läkare rekommenderar ibland medicinering hår ersättning. En av de vanligaste receptbelagda läkemedel för att behandla håravfall är Propecia eller allmänt kallas Finasteride.

Undersökningen om användning av Propecia visade imponerande resultat med 9 av 10 män som ger positiv hårväxt. Resultatet härleddes efter 3 och 12 månaders användning av medicinen. Den hårväxt verkar skallighet området i den främre och vertex avsnittet av huvudet. Hittills Propecia är den enda piller som är godkänt av FDA för behandling av manligt håravfall.

Eftersom läkemedlet är ett receptbelagt läkemedel, måste du se en läkare innan du använder den som din hårersättningsbehandlingar medicinering. Dessutom skulle det vara säkert om du kommer att undersökas ytterligare innan du kan ta denna medicin. Kom ihåg att som en drog, kan det finnas eventuella biverkningar, kontraindikationer och interaktioner med andra läkemedel. Även om du känner att du är allmänt friska, behöver du ytterligare förstå från din läkare hur Propecia kan verkligen arbeta i din kropp för att behandla håravfall problem.