markera underhåll på fastigheten – hur man bevarar dina höjdpunkter lysande

Den blonda solkysst verkar använda clip in höjdpunkter uppenbarligen ser ut att bli den mest omtyckta hår skuggan av denna epok. Överallt glimt, vare sig i den stora gatan, i tidningar, på TV eller på musikvideo är det finns någon sportslig någon typ av blond hårfärg metod i sitt hår. Och i särklass mest omtyckta form av blond hårfärg är höjdpunkter. Huruvida ett fullt huvud, en T-Bar eller bara utspridda-runt håret mode, är de ungdomliga verkar i dagens.

Den viktigaste punkten för att försöka komma ihåg om markerade hår är att det måste vara fint omhändertagen på hushållsnivå om du vill fortsätta att hålla den blank och levande utseende de hade när du lämnade håret eller skönhetssalong. Tidigare än du börjar någon höjdpunkter på house underhåll finns mycket få frågor som du måste ta hänsyn till. Vad du inte göra är att rusa ut och få den största tub av billiga balsam och surra den på huvudet i hopp detta kommer att åtgärda alla de lyfta frågorna och katastrofer du har läst och hört om från tidningar och kompisar som kanske kan uppstå .

Du måste först be din frisör om håret belystes med –

Ett. blekmedel endast.

2. evig hårfärg eller

tre. En blandning av de två, (platsen vissa blekmedel kastas in i skuggan mix för att ge det en hel del mer lyft).

ett. Om Bleach Endast användes det möjligen tillämpas med tanke på att en överlägsen lite färg hissen var efterlyst och blekmedel är det starkaste sättet att genomföra detta. Bleach tenderar att göra håret bredda därmed skapa den mest torkningsmetod på håret också. Konsumenter med otroligt fett hår har en tendens att luta mycket mer i riktning mot de bleka tänder med tanke på att när de är klara de reagerar som en svamp och ta del av fettet från hårbotten gör håret mycket mindre fet vilja. Men detta är bara affektiva upp till två till tre inches från hårbotten. I mitten av längder och toppar i den markerade hår kommer inte få fett och kommer som ett resultat vara mycket torktumlare.

Sättet du bevara denna form av markerade hår ser sitt allra bästa är att använda ett schampo duell kombination för fet hårbotten och torra toppar. Bara ge håret en fantastiskt schampo som du inte vill över rengöra hårtopparna. Efter att sätta någon balsam på rötterna av håret eftersom det kommer att bli fet ändå, men använd en spay på – lämna in balsam på mitten längder och hårtopparna. Detta kommer att lämna en allround balans och glans till den markerade hår.

Många blekt höjdpunkter kan vända en matta eller grön färg efter en trots. Detta beror i allmänhet på koppar i h2o förfarandet. Föregående kopparrör i åldern hushåll eller stadsdelar, Sättet att få det ur ditt hår är att skölja håret i citronsaft och rent vatten på flaska. Låter lite drastiskt jag vet, men det fungerar. Citron gör håret torrt men lite spray på balsam reparerar det.

två. långsiktiga hårfärg höjdpunkter.

Denna typ av högre lyft färg görs vanligen på håret med en blond grundfärg eller en avstängning till den. Den frisör borde hoppas på att få en färg som ger en Sun Kissed effekt när ljuset träffar den. Som mest permanent hår nyans är grädde eller gel baserad dessa dagar finns det liten eller ingen skada på håret och väldigt bra reflexer. Regelbundet håret kommer att vara i mycket bättre skick än när du började på grund av den vårdande effekt på skuggan.

Sättet att visas direkt efter höjdpunkterna är att göra positiva färgen inte bleknar i solen eller med schampo som är för stark. Tvätta håret med ett schampo för färgat hår. Använd en skölja balsam på kort till mitten längd hår och en ljus avgång in på längre hår. Försök att investera i varor med UV-filter i dem för att vakta mot solljus.

Tre. färgning och blekmedel kombinera.

För länge sedan var detta ett trick frisörer utnyttjas för att öka posten när hissen krävdes för färgade höjdpunkter. Men på senare tid håret posten leverantörerna har gjort produkter som utför exakt samma sätt. De ger ett stabilt bra betydande lyft med lite kick att driva mörkare hårfärg som liten bit mer om det behövs. De är i allmänhet inte skadar utom naturligtvis plats på extremt torrt och poröst hår.

När du får uppehållstillstånd dina tänder behöver bo stabil men igen jag skulle rekommendera ett schampo skugga säkerhet och beroende på hårets längd, en avgång i balsam. Om du har ganska lätt flyga iväg hår kan du använda en ganska lätt spray på balsam som sätts på snart efter handdukstork men strax innan blåsa torkning.

Många människor är oroliga permission i balsam för närvarande till större och skapa sitt hår platt vilja. Det finns massor av olika lättfett objekt ute nu att plocka ur. Du kommer att få en särskild att passa ditt hår genom att be din stylist för rådgivning. Jag känner generellt är det bättre att ha rätt produkt på håret hela tiden skydda sig genom dagen, än en enda som du tvättar i sjön strax efter att lämna den i håret för en kort trots.

Slutligen – Gör inte genom värme dina höjdpunkter med plattången. Om du använder en plattång ofta du skall verkligen ständigt spraya på en värme försvarar lösning förväg.