den bästa laser hårborttagning behandling

Få den bästa laser hårborttagning behandling påbörjas innan du besöker kliniken för första gången. Titta runt på nätet på alla ställen som erbjuder laser hårborttagning i ditt område. Skicka anteckningar för din information och jämföra. Besök de platser som lockar – inte bara de som offerthe bästa möjligheterna, men ett bra utbud av laser centra och kliniker för att hitta det bästa för behandlingen.

Du ser några laser behandlingshem har en mycket kapabel säljare och marknadsförare, men hoppas att de skolor med de bästa lagen i laser hårborttagning och mer utbildade tekniker inte bara de mest övertygande säljare. Du måste läsa mellan annonser som inriktas bästa resultat och kundservice för dina pengar.

Vad ska du titta på kvaliteten av laser hårborttagning behandling?

Ett. toppmodern laser hårborttagning utrustning

Laser hårborttagning utrustning förbättras hela tiden, men eftersom maskinerna kosta flera tusen dollar vardera kliniker inte alltid hålla dig uppdaterad. Forskargruppen använder centrum. Och om du har mer än tydliga hud och mörkt hår (den enklaste kombinationen att behandla) kontrollera att de har specialistteam som tjänar dig.

2. De välutbildade operatörer

Naturligtvis kommer alla operatörer i alla fullt ut att kunna få certifikat för att bevisa det (detta krävs enligt lag i de flesta fall) men vad resultat uppnås i detta speciella center för laserbehandling? Har du bilder före och efter många kunder som passerar genom deras behandling show förbättring och faktisk minskning av hår? Gör vittnesmål trovärdiga?

Tre. realistiska löften

Försök att undvika försäljning hype och vet vad kliniken realistiskt kan uppnås genom huden och hårtyp. Lita inte på en klinik som förbiser att förmodligen inte kommer att uppnå fullständig, permanent hårborttagning. Fråga om hur behandlingen är smärtsam och inte förlita sig på någon klinik som talar om smärta. På ett minimum, kommer du att känna ett visst obehag – som att bli slagen av små gummiband. Lita på en klinik som talar om exakt vad det är, inte vem som överdriver saker.

4. garantier

Om ett centrum erbjuder laserbehandling för behandling av håret tills det är borta för alltid fri att följa upp utnämningar så är det bra, eftersom varje typ av hud och hår reagerar olika, men är mer Chansen finns att du får ett tracking antal sessioner som ingår i paketet Om håret inte elimineras helt. Bara väga upp den troliga kostnaden för laserbehandling vid varje klinik, om inte ens när du funderar på olika paket.

Fem. allmänna miljön

Är du bekväm med kliniken? Är rengöra den? Tror du att det bedrivs effektivt? Du fick känslan av att de är precis efter dina pengar eller verkligen bryr du lösa dina problem med oönskat hår? (Inte alltid lätt att säga men om det sätter du under press att skriva innan de får chansen att göra ditt sinne har svaret), även små saker, såsom möten finns tillgängliga när du behöver kan påverka beslut mellan en klinik och en annan.

6. Massor av information

Kan berätta exakt vad som väntar före, under och efter varje session? Har du information som du kan gå och läsa? För information om vad de ska berätta att se objekten i den huvudsakliga delen av webbplatsen bara vaxning om vad som väntar i varje skede av behandlingen: Se avsnittet om Laser Hårborttagning

7. kostnader

Slutligen, kostnaden för behandlingen. Titta på den totala kostnaden med antalet sessioner du sannolikt behöver (inklusive behandlingar ovan) och jämfördes med det genomsnittliga priset på hår laser hårborttagning och kostnaden för andra kliniker i ditt område. (Priserna varierar kraftigt mellan olika regioner på $ 350 i genomsnitt per session till $ 500). Kolla in betalning planer på erbjudande som kan hjälpa betala för laser behandling för hårborttagning också (men glöm inte att lägga till kostnaden för någon ränta för paketpriset).