8 naturliga örter för håravfall

Studier har visat att håret kan göra att du ser självsäker. Om du har allvarliga problem håravfall, kan det buckla din självkänsla. Jag är inte säker på hur du känner dig om det här, men jag tror att många av er håller med mig. Det finns inget enkelt botemedel mot håravfall, oavsett vad folk säger. Många naturliga behandlingar gör jobbet, du måste prova själv för att veta exakt vad som fungerar bäst för dig.

Ett. Paraaminobensoesyra (PABA) är en av de viktiga vitaminer för håravfall problem. Det tillhör B-komplex familj. Det fungerar som en anti-grå hår vitamin. Brist på PABA kan leda till grått hår. Forskning har visat dess effekter på djurceller hår. Det framgår att när djurceller har återföras till vitamin är normal färg återställd.

2. Skaffa myrten blad, som bladen på en perenn buske vanligt i västerländska länder, placerar bladen i en kastrull, och se till att bladen är helt täckt med vatten. Låt myrten lämnar i blöt över natten. Ta bladen och en del av vätskan och tillämpa den på det skalliga fläcken på huvudet, linda in den med en handduk. Sov med handduken som täcker huvudet och sedan tvätta bort blandningen på morgonen. Använd den här proceduren dagligen i två veckor.

Tre. Äppelcidervinäger hjälper till att avlägsna döda hudceller och förbjuder det tillväxt som de täppa hårsäckar och hålla hårbotten friskare. Hårbotten PH nivåer blir också balanseras med dess användning.

4. Indiska krusbär, även känd som Alma, vinner en del popularitet som en naturlig behandling av håravfall. Den Alma Herb näring åt din hårbotten och håller kontroll över håret falla. Den kan användas antingen som ett pulver som blandas med malda Heena blad, vilket gör en pasta liknande soppa och sedan appliceras på hårbotten. En mer allmän användning av indiska krusbär är i kapselform som går att arbeta inifrån.

Fem. Det hör också till vitamin B-komplex grupp. Det är normalt återfinns i hjärnceller, muskler, lever, njure, och ögon. Det framgår att män förlust håret dubbelt så snabbt som kvinnor. Det antas att män oftast saknar Inositol, en av de främsta vitaminer för håravfall problem.

6. Leta bockhornsklöver frön och blöta fröna i vatten över natten tills de är mjuka och följsamma. Skapa en pasta från frön och tillämpa den på skallighet plats på ditt huvud liksom tempel, nära din vikande hårfäste. Behåll denna blandning på huvudet i ungefär tre timmar. Se till att linda en handduk runt huvudet för att hålla blandningen på plats. Du kan använda denna process för en månad.

7. En grundläggande princip i naturliga håravfall rättsmedel för kvinnor är mat för en god hälsa är det mat för bra hår. Livsmedel som är låga i kolhydrater, mycket protein och mindre fett kan bidra till att förhindra håravfall och underhålla friskare hår.

8. Muria Puama, ibland kallad “potens trä” kommer från ett litet träd finns främst i brasilianska Amazonas bland andra delar av Amazonas regnskogar. Brasilianare har använt denna ört för hårvård nästan religiöst, och det är nu får uppmärksamhet från andra delar av världen.