laser kam och FDA-godkännande av det

Borta är de dagar då man måste hålla sig till mediciner antingen aktuella eller muntliga att behandla håravfall. Du kan bli förvånad av det faktum att nu även en kam kan hjälpa dig i hårväxt. Denna produkt kallas Laser Comb gjort sitt utseende i mars 2001 och sedan dess har det blivit en hotcake bland både män och kvinnor för dess användarvänlighet och effektivitet.

Den främsta anledningen bakom dess popularitet är att det saknar några skadliga biverkningar till skillnad från de aktuella och orala läkemedel som används för hårväxt. Denna innovativa kam använder laserstråle för att underlätta förstärkning av blodflödet i hårbotten, och därigenom skapa en genomförbar miljö för hårväxt.

Laser kam är FDA-godkännande förutsäger ytterligare sin berättelse om tillförlitlighet. Det är den första drogfri håravfall behandling som skall godkännas av FDA i USA. Det kan användas av personer 18 år och äldre, som står inför problemet med håravfall. Även personer under åldersgruppen 18 år kan använda det men de skulle först kräva en medicinsk rekommendation för att göra så. Det föreslås att användas tre gånger i veckan för en spännvidd på 10 till 15 minuter.

De laserstrålar i en laser kam stimulerar hårsäckarna. Stimulering av hårsäckarna banar väg för ökad aktivitet och på detta sätt cellerna ökar sin aktivitet. Förfarande för exponering av hårsäckar till laserstrålar anses liknande den för fotosyntesen i växter. Som i fotosyntesen, laserstrålarna stimulerar hårsäckarna och därmed hjälper till att re-växande hår. Det finns dock en oro för användningen av laser kam. Denna kam bör inte användas för mer tid än vad som rekommenderas.

Det finns ett antal butiker och apotek i ditt närområde köpa denna produkt. Men att köpa den från en butik på nätet sparar tid plus kan du öppna en hamstra av rabatter på produkten. Få dig laser kam idag med rabatter från en onlinebutik idag men använd det med försiktighet.