vitaminer för håravfall – hårtillväxtstudier vitaminer

Om du tittar på att ta vitaminer för håravfall, kommer du att märka att dessa vitaminer är viktiga för god hälsa så länge du tar dem med måtta. Vitamin A är en av de vitaminer för att öka hårtillväxten, men om du missbrukar det, kan det också leda till håravfall. Innan några vitaminer för håravfall eller att öka hårväxt, bör du kontakta din läkare för att hitta den bakomliggande orsaken till håravfall. Ett blodprov kommer att avgöra om du har en brist i någon av de nödvändiga vitaminer.

Det finns många olika typer av vitaminer hårtillväxtstudier som finns på marknaden idag, men gör de verkligen fungerar? Tillverkarna hävdar att de gör, men vara försiktig med dessa påståenden eftersom det finns många falska hår återväxt produkter där ute. Många människor har spenderat hundratals dollar på, Auno-misslyckas formler hårväxt, AU bara för att ta reda på i slutet att de inte fungerar.

Håravfall indikerar generellt en brist på vitamin B1, vitamin C, lysin och järn. Vitamin C, AOS antioxidativa egenskaper bidrar till att göra hud och hår frisk genom att hjälpa kroppens ämnesomsättning, och omvandla fett och kolhydrater till energi. Det hjälper i utvecklingen av friska kollagen som binder vävnader tillsammans. Därför är det effektivt för att förebygga brott och kluvna hårtoppar. C-vitamin är närvarande i god mängder i citrusfrukter, jordgubbar, ananas, tomater, paprika, potatis och mest mörkgröna grönsaker.

B-komplex vitaminer spelar en stor roll i att hålla huden och håret friskt. Biotin hjälper till att producera keratin. Detta kan hjälpa till att hålla håret från att gå grått och faller ut.
Det finns i Brewer, aos jäst, hela korn, äggula, lever, ris, och mjölk. Den dagliga rekommenderade dosen är 150 till 300 micromilligrams (mcg).

Vitamin B6 är ett annat näringsämne som förhindrar håravfall och främjar produktionen av melanin i kroppen. Melanin är ansvarig för att förse håret med färg. Källor till detta vitamin finns i bryggaren, AOS jäst, lever, fullkorn spannmål, grönsaker, inälvsmat och äggulor. Begränsa konsumtionen till 1,6 mg per dag, eftersom höga doser få dig att känna domningar i händer och fötter.

Vitamin E: Det stöd i blodcirkulationen i hårbotten. Rika källor till vitamin E är vetegroddsolja, sojabönor, kallpressade vegetabiliska oljor, råa frön och nötter, gröna bladgrönsaker, och torkade bönor.

Folsyra är det nummer ett viktigaste vitamin för håravfall förebyggande. Det har länge hyllats som en viktig del av kvinnors, aos hälsa, särskilt för gravida kvinnor, men få människor att inse att det också kan spela en stor roll i att hålla håret på toppen av huvudet där den hör hemma. Ta folsyra vitaminer för håravfall förebyggande kan inte bara kraftigt minska dina chanser att uppleva håravfall till att börja med, samt bidra till att förhindra framtida håravfall.