Varför växer håret

dermal papiller
I denna nivå av informativ värld vi nu jag litar kanske du har stött på några referenser, dermal papiller är verkligen hår “upphovsmän”. Eftersom det är i dessa genetiska platser som hårceller ständigt återges och transformeras på hårstrået.

Vet du exakt vad uppstår när huden papiller förstörs? I fasta fall, liksom andra gradens brännskador och misslyckade försök till en hårtransplantation, kan den dermal papiller grundläggande strukturen störas för gott. Kan detta betyda att dessa platser kommer att stänga i att producera hårceller?

Försyn, är svaret “NEJ”. Människokroppen är välsignad och saftiga att reparera sig att skadade dermal papiller är faktiskt regenereras och återaktiveras när huden återgår till några misstänkta tillstånd av normalitet.

Kan att håret ser ut som samma efter sådana situationer? Svaret på denna fråga stillbilder aldrig ett “nej”. Här är det grundläggande problemet med mycket grundläggande metoder hårtransplantation. Normalt är dessa naturområden avskurna från den underliggande vävnaden, håret produceras blir oregelbunden, luddig och tunnare än någonsin tidigare.

hur håret får utbrott från huden?
Så småningom spårade dessa hårstrån sin plats i hårbotten och börjar mogna, tills deras cortexes är fullt vuxit upp. Hårstrån ur det yttre av hårbotten i grupp. Dessa grupper samlas på mer än tre hårstrån på mest tid.

hur friskt är ditt hår?
Unga vuxna och män som inte är mest lider av manligt håravfall har minst 90% av deras terminal hår under anagenic fasen. Terminal hår på hårbotten under normala omständigheter är ständigt skyddade av icke-avslutande papillär processer.

Hur länge växer hår varje månad?
Mänskligt hår växer snabbt och unnoticing. Beräknad ränta för hårväxt har varit riktigt förutsägbart på 0,44 millimeter om dagen (bara 1/2 tum per månad). Vissa friskare skalper har ännu snabbare tillväxttakt, medan en del erfarenhet en strid villkor: tillväxten är mycket långsam.