propecia visat sig vara en riktig behandling för skallighet

Hår spelar en mycket viktig roll i grooming sitt utseende. Tappar hår kan förstöra utseendet genom att du bottensatsen attraktiv och förförisk. Dessutom skapar håravfall ofta en psykologisk effekt som kan leda till frustration och ångest. Men faktum är att håravfall kan drabba män i alla åldrar. Naturligtvis, ju tidigare det sker, desto mer sannolikt är det att ha en negativ inverkan på individens självkänsla och därmed sociala interaktioner. Så, om du börjar skallig nu, kommer det vara klokt att vidta åtgärder i frågan.

Även om det fortfarande brist på lämplig behandling för håravfall, men man inte bortse från det faktum that.medical vetenskapen searcing lösningar för att hantera detta problem. Bortsett från surgey och hårtransplantation, det finns avgörande bevis lokalisering hårväxt med rätt medicin. Den vurm för att stoppa håravfall Resultatet ledde till utvecklingen av Propecia för att bekämpa manligt håravfall. Den utvecklades för att behandla mild till måttlig håravfall och är ganska framgångsrik i att hålla sitt åtagande.

Det är det första läkemedlet i sitt slag för att få godkännande från FDA för behandling av manligt håravfall på VERTX och främre mitten hårbotten av huvudet i manlig. Utvecklat av Merck, är effektiviteten av Propecia baserat på en fotografisk uppdrag utförs av en expert pannel av dermatologer för en period av 5 år. Det har visat sig att det inte bara stannar håravfall utan också hjälper hårväxt, om de används rätt under en period av 12 månader.

Kliniskt har man funnit att människor blir skallig eftersom ett enzym 5-alfa-reducatase i kroppen omvandla testosteron till dihydrotestrone (DHT). Detta DHT orsakar hårsäckarna att krympa så liten att den blir oförmögen att regenerera nya hårstrån. Propecia kontrollerar produktionen av DHT och blockerar källan till DHT. Detta resulterar i minskning av håravfall och i vissa fall nya hårstrån tenderar att växa.

Huruvida en sann skallighet botemedel kommer eller inte i framtiden, men de flesta skalliga konsumenter är överens om att det kan finnas något mer signifikant behandlingseffekt än Propecia.