kvinnliga hormonella håravfall avslöjade – upptäcka en naturlig botemedel för skallighet

Hormonförändringar är en viktig orsak till håravfall hos kvinnor. De flesta kvinnor skulle ha gissat att vara fallet. Men skulle du ha gissat att förändringar i dina testosteronnivåer är en viktig orsak till kvinnlig hormonella håravfall?

Kvinnor har testosteron liksom män, och biprodukt av detta kallas DHT som fäster till hårsäckarna, vilket gör dem mindre över tiden tills håret faller ut.

Under de flesta kvinnors liv östrogen verkar som en blockerare till testosteron och förhindrar produktion av höga nivåer av DHT, men efter klimakteriet östrogen nivåerna sjunker snabbt orsakar en ökning av DHT-nivåerna och gör detta den vanligaste tiden för håravfall hos kvinnor.

Nyckeln till nya tillväxt är att använda de rätta ingredienserna för att effektivt blockera DHT och bekämpa kvinnlig hormonella håravfall.

De bästa vitaminer är B6, biotin och vitamin C med mineraler som magnesium och zink spelar en viktig roll. Dessa kombineras för att bevara friska hår, naglar och hud samtidigt främja ny tillväxt.

Det finns också några exceptionella örtextrakt också att spela en viktig roll genom att främja hårväxt genom närande håret inifrån och ut. Det bästa är hästsvans som är användbar för att förbättra cirkulationen, samt öka och föryngrande bindväven – grunden för din hud och regenererande hudceller.

Förutom att blockera DHT, kommer dessa naturliga ingredienser hjälper även att öka din hälsa och förmåga att hantera stress, hjälpa till att återställa håret medan resten levande och hälsosamt.

Det finns ingen anledning att ta till mer drastiska åtgärder som kirurgi med kvinnliga hormonella håravfall om du är glad att ha tålamod och se ditt hår växa tillbaka naturligt under de kommande månaderna.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om de naturliga ämnen som är bra för håravfall hos kvinnor som främjar ny hårväxt och optimal hälsa.