hårersättningsbehandlingar ett sätt att öka sex appeal

När en man blir äldre, blir håret tunnare. Detta är bara en av de tragiska ögonblicken i livet för män som gör dem mindre attraktiva för det motsatta könet. Nåväl, nu är det dags att ta tillbaka deras kronan och för att täcka sina kala fläckar med hjälp av hår ersättning.

Det finns två typer av denna operation, den kirurgiska och icke-kirurgisk hår ersättning. Den kirurgiska typ erbjuder ett snabbare resultat, men det är dyrare än den andra. Faktiskt, den kommer i tre former nämligen hårtransplantation, hår ympning, och fliken över förfarandet.

Hårtransplantation är ett förfarande som görs genom att flytta en del av huden, som innehåller hårsäckar från givarstället till mottagarstället. Den är speciellt framtagen för män att behandla sin håravfall.

Hår ympning liknar den första, men detta anses vara ett mer komplext förfarande. På grund av det faktum att det ger ett mycket önskvärt resultat, mer som detta kostar jämfört med hårtransplantation metoden.

Klaffen över förfarandet sker genom att sätta in en anordning som liknar en ballong under en patients hårbotten. Denna enhet fungerar mycket i återställandet och tillväxten av hår och kommer bara tas bort efter att ha sett resultaten.

Öka din sex appeal genom att lägga till mer hår på hårbotten nu!