håravfall lösningar för kvinnor som verkligen fungerar

Håravfall lösningar för kvinnor är ute. När de flesta människor tänker på håravfall, sedan tänker på män. Kvinna skallighet förekommer hos kvinnor oftare än vi vill. Den goda nyheten är denna: det är lättare att hitta en lösning för kvinnor då för män som kvinnor “villkor är oftast övergående och kan förbättras.

Orsakerna till håravfall hos kvinnor:

Det finns några skäl till varför kvinnor möter kvinnlig skallighet. Det är viktigt att du identifiera orsaken till ditt håravfall innan du påbörjar någon behandling.

Några vanliga orsaker till kvinnligt håravfall är:

– Androgen alopeci: Detta är den ärftliga formen av skallighet, som oftast drabbar 50% av män och vissa kvinnor efter 40 års ålder.

– Hormonella förändringar: Hår gallring förekommer ibland hos kvinnor efter klimakteriet när de upplever hormonella förändringar.

– Graviditet: Under graviditet håravfall kan bero på att kroppens ämnesomsättning är stressad med graviditeten, samtidigt mata barnet samtidigt och försöker att balansera moderns kropp. Ibland under graviditet kvinnor konfronteras med andra brister såsom kalcium av samma skäl. Graviditet under håravfall kommer att passera den månad efter det att barnet är fött.

– Stress: Detta är en mycket populär orsak till håravfall hos kvinnor och män. Det kan fördröjas så mycket som tre månader efter att du stod inför en stressig period. Fysisk och emotionell stress alltid ta en vägtull på din kropp och ofta visar fysiska tecken i ditt hår, naglar, tänder och hud lyster.

– Foder: Vissa kvinnor åtar krasch diet för att uppnå ett önskat utseende. Nutrition effekter avsevärt din hårväxt.

Individer som genomgår en krasch diet kan uppleva en mängd oönskade resultat såsom förlust av naturliga lyster i huden, kan naglarna bli väldigt britle och de kan märka tecken på gallring i håret också.

Positivt, förutom ärftlig skallighet, kan samtliga av ovanstående villkor skall behandlas. Ärftlig skallighet, kan emellertid endast behandlas genom hårtransplantation och / eller peruker.

Behandlingar för håravfall eller håravfall

– Hårvatten: Det finns många produkter tillgängliga på marknaden idag med någon tillämplig i dusch och några du lämna i håret efter en dusch. De är mycket fördelaktigt bör du följa hela behandlingen religiöst.

– Hår mask: Masken fungerar liknande tonic utan hår masker måste tvättas ut. En mask förhållanden och ger näring håret från roten till spetsen på håret folicle. Använd hår masker innan varje dusch eller enligt vad som anges på förpackningen.

– Droger: Om du inte vill bry sig om hår applikationer, specifika läkemedel finns tillgängliga på apotek som mål både hår och naglar. De är också mycket effektiva om en riktig behandling om observerats. Ta hand om din kost samt balansera din stress är nyckeln till stora hår och livliga hälsa. Ät hälsosamt och motionera för att förbättra kroppens näring och allmänna välbefinnande.