håravfall kvinnor och vitaminbrist – måste-veta information

Kvinnor som lider håravfall har en tuffare tid än deras motpart hanar. Vad många kvinnor undrar är inte håravfall kvinnor vitaminbrist har någon korrelation? Förutom vitaminer det finns många orsaker som kan leda till håravfall hos kvinnor.

Stress måste vara en av de främsta orsakerna kvinnor lider av håravfall, men det är inte allt de möter. I genomsnitt en vanlig person förlorar 100 hårstrån på varje dag. Men dessa hårstrån växer tillbaka i de flesta fall. Det finns människor men vars hår kommer inte växa tillbaka.

På grund av vissa vitaminer som kan saknas i ditt dagliga intag håret inte kan växa tillbaka. Järn och hormoner kommer också att bidra till att bidra till förlusten av kvinnors hår. Om dina hormoner blir obalanserat det är en av de främsta orsakerna till kvinnors håravfall.

Plus många sjukdomar kan orsaka en kvinnas hår falla ut, ett bra exempel är att av polycystiskt ovariesyndrom. Denna sjukdom är också kallad PCOS. Många gånger är det enda sättet en kvinna kommer att vara medveten om att hon lider av PCOS är genom att förlora sitt hår.

Men högst upp på listan över kvinnors håravfall är bristen på vitaminer och mineraler. Alltför många fettsyror kommer att orsaka din hårbotten blir torr, vilket även kommer att orsaka ditt hår att falla ut. Med regelbunden schamponering med ett varumärke som förhindrar torr hårbotten kommer du att kunna minska dessa fettsyror.

Även när du har längre hår verkar det som du kommer att vara mer benägna att tappa håret än en kvinna med kort hår. Biotin är vitaminer som kan hjälpa håret att växa tillbaka om du förlorar ditt hår. Ta två tabletter av detta varje dag inte mer än 8000 milligram kan hjälpa dig att se resultat på bara lite tid.

Det finns andra vitaminer håravfall kvinnor och vitaminbrist bör undersöka. En sådan vitamin är Saw Palmetto, som kommer att hjälpa till att bygga upp din testosteron, och som kommer att bidra till att främja en sund tillväxt av hår. När du förlorar för mycket järn eller mangan du behöver lägga till mer i din kropp genom att ta piller för dem.

Eftersom det är normalt att tappa lite hår varje dag du inte ska oroa dig tills du ser en större mängd förlust. Men när du ser att se till att du får in din läkare. Det sägs att ju snabbare du får in behandling, desto bättre resultat du kan se.