behandlingsalternativ som finns för de drabbade håravfall

Håravfall behandlingar som beskrivs här kan inte ge definitiva botemedel för alla förhållanden håravfall, men de representerar regimer som många av de drabbade har funnit användbara. Med andra ord är de exempel på möjliga lösningar att många patienter har valt efter ärligt utvärdera orsakerna till deras håravfall tillsammans med deras förväntningar.

Denna artikel kommer att fokusera på fyra grundläggande tillvägagångssätt:

Ett. Ett läkemedel baserade tillvägagångssätt för dem som inte har något emot att ta starka mediciner.

2. En kommersiell produkt strategi för dem som föredrar en icke-drog lösning, men som ändå vill ha en behandling som har en meritlista.

Tre. En naturlig botemedel strategi för dem som föredrar att följa den naturliga vägen.

4. En näringsrik inriktning för dem som vill anta ett mer holistiskt perspektiv.

Det är fortfarande ett faktum att endast två håravfall behandlingar har godkänts av FDA och båda kan klassas som stark drog-baserade läkemedel. Propecia (finasterid) är behandling av valet för många män med goda skäl – det tenderar att fungera! Det är ett kraftfullt läkemedel som hämmar bildandet av DHT i systemet, så småningom till en nivå som är tillräckligt låg för att stimulera en normal tillväxt cykel. Rogaine (minoxidil) agerar annorlunda genom att det stimulerar hårväxt på både män och kvinnor genom att åsidosätta de rådande symptomen håravfall. Dessa läkemedel kan användas antingen på egen hand eller i kombination. Kvinnor bör söka professionell medicinsk rådgivning innan du använder Propecia.

Den värld av kommersiella produkter håravfall är mycket mindre entydig och det är här som många scamsters utöva sin verksamhet till rip-off intet ont anande kunder. Det bästa råd jag kan ge här är forskning, forskning, och mer forskning! Många användbara produkter finns på marknaden, men ingen har godkänts av FDA. Förmodligen den bästa, och definitivt mest populära, kommersiellt tillgängliga produkter är sådana som innehåller naturliga ingredienser som har visats i fältförsök för att minska håravfall och stimulera återväxt. Du kan läsa mer om dessa produkter genom att besöka webbplatsen som anges i slutet av denna artikel.

Allt fler människor vänder sig till naturläkemedel håravfall som de försöker bekämpa håravfall. Detta har en uppenbar vädjan för många av de drabbade och det finns växande bevis för att stödja uppfattningen att vissa naturläkemedel kan vara effektiva för att begränsa håravfall. De mest populära ingredienserna i naturliga håravfall behandlingar inkluderar ginko biloba, grönt te, såg han Shou Wu, pygeum, Palmetto och brännässla. Var och en av dessa beskrivs mer detaljerat i en kompletterande artikel “naturläkemedel som erbjuder hopp”.
Det blir alltmer uppenbart att dålig näring och modern livsstil kan ha en negativ inverkan på hälsan, och håravfall är inget undantag. På den mest grundläggande nivån, kan bättre kostvanor minimera spridning och stödja andra behandlingar som främjar återväxt.

Detta kan uppnås genom att:

äta tillräckliga mängder protein.

äta lämpliga nivåer av användbara kolhydrater.

uppnå en hälsosam balans av fetter i kosten.