7 bästa håravfall behandlingar

Håravfall och skallighet, är en orsak till oro för många, eftersom detta tillstånd kan också påverka självkänslan. Detta tillstånd definieras som en partiell eller total förlust av hår på hårbotten. Även om det är normalt för en frisk hårbotten för att kasta gamla hår, är skallighet orsakas när den misslyckas att växa nytt hår. Om du tycker att ditt hår är gallring, det finns några tekniker du kan använda för att förhindra håravfall samt dölja ditt håravfall.

Ett. Ät hälsosamt att undvika håravfall och för att öka tillväxten av friskt hår. En korrekt och balanserad kost kan förse dig med alla nödvändiga näringsämnen för hår tillväxt och med vända håravfall hos dem som är berövade rätt kost. Kosten bör ha höga nivåer av magert protein, fullkorn, frukt, grönsaker, mejeriprodukter, etc. Drick mycket vatten, minst åtta glas vatten per dag behövs. Du kan också ta dagliga vitamin-och mineraltillskott.

2. WomenToWomen.com rekommenderar phytotherapy för klimakteriet håravfall. Fytoterapi är användningen av naturliga extrakt såsom örter för behandling av hälsoproblem. Detta anses alternativ medicin. Om du är näringsmässigt bristfällig, kan detta göra ditt håravfall värre. Förbättra din kost. Stress kan också tar sin tribut på ditt hår. Lär dig att kontrollera din stress och det kan rädda ditt hår.

Tre. För naturläkemedel, kan du ha en slutlig sköljning av äppelcidervinäger och salvia te för att stimulera hårväxt. Lakrits extrakt kan också förhindra håravfall. Hästsvans är ett annat alternativ eftersom det är rikt på kiseldioxid. Bara sätta 2 msk åkerfräken i 4 dl varmt vatten och tillsätt det till din baby schampo. Massera din hårbotten dagligen med brännässla, kan björk, åkerfräken och rosmarin stimulerar också hårväxt. Det desinficerar även hårbotten och ökar blodcirkulationen i huvudet området. Te gjort av hallon och björnbär blad kan också drack eller appliceras på hårbotten för att stimulera tillväxten av hår.

4. Det finns ett annat hem botemedel som kan hjälpa dig att förhindra håravfall. Du kan förbereda en pasta genom att använda röd gram och duva ärter och tillämpa klistra på de kala områdena i ditt huvud. Vanligtvis är det röda gram används som ingrediens för att framställa ett antal huskurer för att ge näring åt ditt hår.

Fem. Regelbunden motion är alltid klokt för alla människor, och det är också bra för att förhindra håravfall. Övningar kan öka blodcirkulationen i kroppen och en vandring i hårbotten blodcirkulationen är bra för hårväxt. Aerobic övningar sägs vara välgörande i att sänka nivåerna av androgener i kroppen och därmed förhindra skallighet.

6. Med vitamintillskott kan också bidra till att förbättra tillståndet i ditt hår. Ät mycket frukt och grönsaker för att få en daglig dos av vitamin C, E och A.

7. En annan hår pasta kan framställas i hemmet genom malning och blandning bockhornsklöver frön med vatten. Du måste tillämpa pate på din hårbotten och lämna det för någon gång innan det sköljs bort med vatten.