spets bitar främre håret vad är fördelarna

Användningen av “Lace Front” bitar för Ulitimate hår linje utseende har gått från Broadway till Hollywood och är nu finns överallt på gatorna, på kontor, klubbar och mataffär. Finns i en mängd olika hårtyper, en svag eller skadat främre håret linje längder och färger kan nu ersättas med en nästan omöjlig att upptäcka hår rad av naturliga bunden människohår (ventilerade) till en fin “teatral” spetsar som en gång fäst med hjälp av ett speciellt lim försvinner på huden och håret kommer lätt smälta in i existerande hår.

Denna teknik för att skapa ett “nytt” hår linje har till största delen varit tillgänglig endast för dem i filmbranschen och ett fåtal som kan ha haft en koppling till en perukmakare. Det är ett effektivt och enkelt sätt att ge en ny hår linje utan kirurgi eller bär en peruk. Det har varit ett enormt uppsving i användningen av spetsar fronter på grund av populariteten av deras användning av sådana kändisar som Beyonce och Tyra Banks. De spetsar fronter är vanligen cirka 10 “till 11” bred och någonstans från 1 “till 3” djup och placeras från tempel till tempel över främre håret linje. Det spetsar fästs på huden med hjälp av en flytande lim som är säker att använda på huden det går på tydliga och torkar klart. När limmet är torr spets försvinner på huden och kan sedan röras upp med en liten mängd av makeup för att smälta in i huden. Håret som är knutet till spets kan sedan stylas in i existerande hår.

En annan användning för spets framtill som togs från teater och film industrin är att tillämpa den främre till en befintlig peruk. De spetsar fronter kan köpas över internet och sedan sys på framsidan av peruken för att ge en fullständig peruk en mycket naturlig hår linje och tillåter bäraren att styla håret från ansiktet, något som inte skulle vara möjligt med en vanlig peruk . Med denna applikation håret finns i en peruk cap, är peruken placeras över peruk locket och spets lim anbringas på huden vid hårlinjen. Det är bäst att låta limmet torka lite innan du sätter spets på limmet. Ett bra tips för att sätta spets i limmet är att trycka på spets i limmet med en bit nylonstrumpa detta kommer att försäkra spets är korrekt inställd, smidig och med inga bitar av ludd.

Den nya traditionella användningen av spets front har medfört en helt ny dimension till skönhetsindustrin och ett underbart nytt alternativ för dem med problematiska hår linjer möjlighet för alla att se ut och kännas som en stjärna.