naturliga håravfall produkter vilka naturliga produkter kan verkligen stoppa håravfall

En vikande hårfäste är inte så bra att titta på. Detsamma gäller med kala fläckar. Män och kvinnor är inte undantagna från lidande håravfall. Faktum är att även unga vuxna och tonåringar lider av det. Tja, inte bara titta på din kala fläcken och vikande hårfäste längtansfullt och förtvivlad eftersom det finns behandlingsalternativ som finns för människor som du.

Håravfall behandlingar finns tillgängliga och du kan välja mellan den kemiska-baserade och naturliga behandlingar. De flesta människor är inte redo för kemisk-baserade produkter och så de föredrar att använda naturliga produkter håravfall. Muntliga naturliga kosttillskott som finns och de fungerar riktigt snabbt. Tilläggen förhindra håravfall och samtidigt främjar återväxt av hår. Dessa tillägg betraktas som DHT blockerare eller inhibitorer. DHT är dihydrotestosteron som orsakar håravfall och när deras produktion är blockerad, kan håravfall stoppas eller hämmas.

Genom att välja naturliga produkter håravfall, kommer du inte uppleva några biverkningar likt föreskrivna kemiska-baserade behandlingar. Alla de ingredienser som ingår i produkten kommer att fungera på ett naturligt sätt och det kommer aggressivt utsäde hela din hårbotten för att skapa en miljö som är lämpad för hårväxt.

Om du vill, kan du också prova örter som kan fungera som DHT-hämmare för att förhindra håravfall. Här är några av de naturliga örter som du kan använda för att behandla din vikande hårfäste:

Ett. Saw Palmetto – de flesta män föredrar sågpalmetto att behandla sina vikande hårfäste. Den saktar ner förlust av hår och på samma gång den stimulerar ny hårväxt. Extrakter och tinkturer av Saw Palmetto kan användas för att behandla ditt hår problem eftersom det blockerar DHT receptorer.

2. Ginkgo Biloba – detta är en potent botemedel mot håravfall och vikande hårfäste. Det kommer att bidra till att förbättra blodcirkulationen och i sin tur ge din hårbotten med de näringsämnen som behövs. Detta kommer att främja nya hår att växa.

Tre. Pygeum – denna ört fungerar på det enzym som ansvarar för omvandlingen av testosteron till DHT. Detta kommer att bromsa omvandlingsprocessen och förhindra håravfall. Hårsäckarna också stärkas för att förhindra ytterligare hår falla.

4. Brännässla – Denna ört trottoarkanter vikande hårfäste och skallighet. Det kommer att förhindra omvandlingen av testosteron till DHT därmed förhindra håravfall och stimulerar hårväxt. Om du vill använda denna ört, se till att du använder den tillsammans med Saw Palmetto och pygeum.

Fem. Grönt te – detta naturläkemedel är också effektiva för att hantera vikande hårfäste problem och manligt håravfall. Catechin är en viktig komponent i grönt te som förhindrar håravfall. Denna ört är också känt att behandla vissa former av sjukdomar.

6. Gotu Kola – denna ört ökar blodcirkulationen och stimulerar tillväxten av nya hår. Detta kommer att vitalisera dina hårsäckar och skydda dem från DHT: s skadliga aktiviteter.

Naturliga håravfall produkter är långt bättre än kemisk-baserade produkter för att du inte behöver lida av några dåliga biverkningar. Din läkare kan ordinera den bästa naturliga behandling som finns på marknaden. Om du får en kemisk-baserade recept, kan du alltid be om en alternativ naturlig behandling och informera läkaren om att du inte är bekväm i att använda de kommersiella produkterna.

Människor i länge sedan var nöjda med örter och andra naturliga behandlingar, så varför inte prova dem själv? Vem vet, kan de naturliga håravfall produkter göra underverk på din gallring hår och kala fläckar.