håravfall förebyggande produkter-information som du behöver veta om ditt håravfall

Med dagens forskning och nya upptäckter, det finns massor av optimism inom håravfall och restaurering. Eftersom håret är en mycket viktig del av ens utseende och självkänsla, har större vikt lagts på studien för fler alternativ. Möjligheterna är goda att det finns ett sätt att fixa de flesta situationer nu eller inom en nära framtid.

håravfall orsakar

Nittiofem% av folk som lider skallighet har antingen ärvda skallighet eller androgen-alopeci. En ökad nivå av dihydrotestosteron (“DHT”) i kroppen medför dessa förhållanden, vilket är ett resultat av testosteronnivåerna. Med hjälp av den senaste undersökningen visar att utsikterna för dessa båda situationer stort hopp och löfte.

Androgen alopeci

Denna åkomma finns mest i den västerländska civilisationen och nationer som har antagit västerländska civilisationens sätt. Eftersom kosten för östländerna saknar konsumtion av rött kött och fet mat, leder detta någon att tro att kosten kan ha en inverkan på håravfall och sjukdom. Kostförändringar kan väl inte bara påverkar kortsiktiga håravfall men kan möjligen påverka ärftligt håravfall också.

DHT

De medel genom vilka detta inträffar skulle vara att DHT fäster dina folliklar och gradvis stryper sin förmåga för att ta upp näringsämnen som är nödvändiga för hår hälsa. Liksom andra organ i kroppen vårt hår behöver en tillräcklig metod för att få näring och liksom våra andra organ, om de inte är tillgängliga kommer det att bli dålig. Det kommer att skrumpna och dö.

Over-the-counter behandlingar som Propecia, Rogaine och Rogaine för kvinnor och moderna kirurgiska behandlingar har gett människor andra alternativ att tänka på, snarare än att acceptera skallighet eller bära peruker eller löshår. Forskning har öppnat tröskeln till mer naturliga lösningar som åkerfräken, rosmarin, nässlor och sågpalmetto.

Kom ihåg, är återställandet av hårtillväxt inte en omedelbart progression. Metoden tar tid oavsett den föredragna metoden. Visa tålamod, kommer även de mest effektiva produkterna tar inte mindre än 3-4 månader att uppvisa tecken på förbättring. Sluta inte försöka, upplevt en hel del människor stor framgång på att undvika håravfall.

nästa: