avslöjade – bästa produkten för håravfall

Jag började tappa mitt hår tidigt och när jag säger tidigt, jag menar tjugoårsåldern. Kan du tänka dig? Umgås med dina kompisar med förtroende av ett lejon, träffa och chatta med flickor utan ett bekymmer i världen? Det var mig tills mitt hår började vikande och gallring. Det var som om mitt självförtroende var hit med en Jack Hammer. Jag började känna sig osäkra om mitt utseende och att hitta en partner. Jag gillar inte att erkänna det, men jag började tänka att jag bättre få en långsiktig flickvän medan jag fortfarande hade lite hår!

Det var en beklämmande tid. Ser tillbaka, verkade det jag inte kunde slå på tv, läsa en tidning och eller titta på en tidning utan att se utmejslade män med full huvud av hår. Du förstår, aldrig förr har det varit så mycket fokus på alfahannen med modellen ser med en full hår. Om du läser detta, då är man antingen lida eller känner någon som lider av håravfall. Den här artikeln kommer att ge dig hopp. Du förstår, jag fick upp, dammas själv ut och gick på en strävan att hitta den bästa produkten för håravfall. En resa som kostade mig tid, besvikelse och kostnad, men en resa som slutade med succé.

Jag kunde inte råd med en hårtransplantation och för att vara ärlig, skrämde kostnaden och tanken på proceduren mig. Jag antar att om jag är ärlig, jag trodde jag var för ung för en hårtransplantation och att jag kunde hitta en mindre drastisk lösning. Detta ledde mig till specifika håravfall. Jag minns spänningen och förväntan av att försöka den första. Efter två veckor av att testa min upphetsning vände sig till extrem besvikelse. Jag var $ 49 ner och håravfall lösning fanns ingen lösning alls. Tyvärr blev det normen. Jag skulle köpa en produkt som lovade världen – väl ett nytt hår minst, spendera mina hårt intjänade pengar bara för att finna att det inte fungerade. Under tiden mitt självförtroende var på en all time low.

Det var inte förrän jag hittade en produkt som innehöll några av naturens naturliga försvar som fungerar i harmoni med din kropp för att stoppa skallighet som jag började se resultat. Dessa naturliga ingredienser inkluderar olja pumpafrön, nässlor, ginseng och mycket viktigare sågpalmetto som är bevisat att stoppa överdriven DHTs produceras av kroppen från att fästa sig till hårsäckarna som hindrar hårväxt.

Mitt hår inte återvända mirakulöst över natten, men det har återvänt över tid och gissa vad? Så har mitt förtroende.