6 tips och råd för att undvika håravfall

Idag är håravfall, hår falla, eller långsam hårväxt en vanlig plåga för många individer, inte bara äldre herrar. Gallring av hår över hårbotten kan bero på olika orsaker som stress, arbetsbelastning, depression. Det finns andra orsaker till håravfall hos män och kvinnor, vissa inkluderar genetik, undernäring, sjukdom och biverkningar från andra mediciner. Lossing hår är en del av livet som de flesta människor inte ser fram emot. Om du har skallig familjemedlemmar, kan du vara särskilt nervös om att vakna upp en morgon för att finna dig kudde klädda med hår, eller håret pensel med mer hår än ditt huvud. Om detta låter som något som du oroa, då kanske du vill lära dig några hår tips skadeförebyggande.

Ett. Ta hand om ditt hår är den bästa tekniken för att undvika skallighet. Glöm inte att för mycket användning av färger, kemikalier, torktumlare och pröva olika frisyrer normalt orsakar plågsamma skador på håret. Använda locktänger måste också förhindras eftersom det kan leda till håravfall.

2. Bockhornsklöver, svarta bönor, kokos och citronsaft: Dessa poster packa en kraftfull punch mot håravfall och skallighet. Bockhornsklöver är även tippad som ett naturligt hår återväxt ört. Coconut är en av de få oljor som faktiskt innehåller protein lätt absorberbara in i hårstråna, och därmed är en av de få oljor som stärka hårsäcken. Citronsaft och Svarta bönor är bra för att hantera porositet, hälsa och glans i håret. De minskar också håravfall och bryta, en vanlig orsak till håravfall när genetiken är inte den största bidragsgivaren.

Tre. Det är viktigt att äta hälsosam mat och se till att din kropp är att få de vitaminer och mineraler som den behöver. Ofta kroppen kommer att visa dålig hälsa i hårsäckarna och naglar finger innan och själva sjukdomen upptäcks. Även om det är viktigt att få nog av rätt näringsämnen, är det lika viktigt att inte få för mycket av någon typ av vitamin. Till exempel, för mycket av vitamin A och E, har kopplats till håravfall.

4. Ett annat effektivt sätt att kontrollera hår falla är att använda en rik balsam på håret. Detta kommer att bidra till att utjämna ditt hår och minska håret falla. Använd ett balsam som passar din hårtyp. Om du kan få tag på ett balsam som är avsedd för torrt eller skadat hår det kommer att minska håret falla drastiskt. Detta är en av de bästa håravfall behandling.

Fem. Det är viktigt att undvika stress eftersom det kan bidra till håravfall. Du måste få tillräckligt med vila, sova tidigt och inte belasta din vision. Se till att hålla en hälsosam kost eftersom din kost kan manifesteras i huden och håret.

6. Du bör undvika ryck eller stretching håret. Detta kan göra ditt hår svag och skör och även lägga stressen till hårsäckarna, vilket resulterar i håravfall. Om du vill fläta ditt hår utan att försvaga det, se till att hålla ditt hår friskt genom att konsumera kalcium.