vilka är de mest effektiva rättsmedel för män hår förlust

Upp till åttio procent av män upplever någon slags mens håravfall under sin livstid medan upp till fyrtio procent av kvinnorna lider av denna fråga också. Även om det finns vissa receptbelagda läkemedel som finns på marknaden, de flesta av dem är dyra och kan komma med biverkningar.

Därför är det mycket viktigt att göra din forskning innan du köper någon specifik produkt och se till att du köper från ett välrenommerat företag som har ett antal bra recensioner. Det finns massor av möjligheter där ute, men du måste vara noga med att hitta de rätta.

Så vad är det mest effektiva sättet att vända mens håravfall?

Dessa dagar, huskurer är i allmänhet en mer föredra. Dessa inkluderar Vitamin A, B6 och B12, biotin, vitamin C och folsyra. Dessa vitaminer har visat sig öka tillväxten av hår i många människor.

Rosemary hår behandling är ett annat alternativ, eftersom det öppnar folliklar av hår och hjälper till att hålla den fri från bakterier. Raw Palmetto är en ört som gör detta, även minskar DHT i hårbotten. Det finns flera andra saker som du bör hålla utkik efter också.

Ändra några av dina vanor är också en bra idé som att undvika att borsta håret för mycket eftersom detta kan irritera hårbotten vilket i sin tur leder till förlust av hår. Vid torkning av håret, är det också lämpligt att klappa den torr snarare än gnugga kraftigt. Tight caps även begränsa blodflödet runt hårbotten och bör undvikas.

Rådgör alltid med din läkare innan du provar någon ny produkt eftersom även vissa naturläkemedel kan komma med oönskade biverkningar. Det är inte en bra idé att helt enkelt anta att eftersom en produkt är helt naturligt att det kommer att vara det bästa för dig.