två kriterier för att välja hår ersättningssystem

Icke-kirurgisk hår ersättning använder populärt system hårersättningsbehandlingar: löshår, peruker, tupéer och hårförlängningar. När du väljer den här metoden för att lösa skallighet huvudet, är du inför många alternativ. Vilken typ av system ska du ha? Vilka material ska du välja? Vilket hår bas är rätt för dig? I verkligheten dock, behöver du bara att se två saker när du väljer system för hår ersättning. Dessa två kriterier är: naturlig och mindre underhåll.

Det är ett faktum att icke-kirurgisk hår ersättning använder konstgjorda hår proteser att täcka skallighet. Det bör dock inte nödvändigt look konstgjorda om du kan hitta naturtrogna hår bit. Det kan göras av syntetiska fibrer, människohår och djurhår. Självklart är mänskligt hår mer naturligt. Det finns indiska, asiatiska eller europeiska mänskliga hårstrån.

Du kanske vill matcha människohår med den i ditt hår. Om du är asiatisk, är din instinkt att välja den asiatiska människohår så det skulle se naturligt. Men, måste du överväga andra kriterier och det är om det kräver mer underhåll eller inte. Normalt är asiatiskt hår starkt. Däremot kan det vara torrt och sprött när det bearbetas eller färgas. I vilket fall skulle det innebära mer underhåll för dig eftersom det kan bära eller bryta lätt. Om detta är fallet, bättre välja andra mänskliga hårtyper som är fräschare och stark. Du bör också titta på basen. Polymerer är tålig men skapar en mer konstgjord utseende när fäst dåligt. Sängbotten ser mer naturligt, men är känslig.

Sammanfattningsvis väljer löshår som ser naturligt och kräver mindre underhåll. Du kan fråga hår experter, salonger eller klubbar på tillgängliga hår bit som uppfyller dessa kriterier.