sanningen bakom laserbehandling för håravfall kommer det att göra håret växa

De av er som lider av håravfall har förmodligen hört om laserbehandling annars känd som Low Level Laser behandling (LLLT), som en av de bästa, icke-invasiva, säkra behandlingar för håravfall. Jag måste erkänna, jag är upphetsad av tanken att denna behandling bara kan fungera trots allt. Vanligtvis laser + hår = hårborttagning, så vad gjorde de lägga till denna ekvation för att vända svaret på hårväxt? Svaret är “låg nivå ljusterapi”.

Laserbehandling för hår använder laser på en låg intensitet att befria hårsäckar av eventuella föroreningar. Det återskapar sedan cellerna, ökar blodflödet och näring till hårbotten och i hårsäckarna, stimulera tillväxten. Detta är ett lysande behandling för både män och kvinnor som lider av manligt / kvinnligt-mönstrade skallighet.

Som en icke-kirurgisk och säker behandling, har laserterapi gett goda resultat för alla dem som har testat denna behandling. Om du precis har börjat märka håravfall eller är i det skede ha viskningar, men inte så mycket en kal fläck, så är det dags att prova lite behandling intensitet laser. När rådfråga din läkare för läkare, kan de rekommendera att du försöker låg terapi laserljus tillsammans med en annan hårväxt behandling såsom kosttillskott eller hårvårdsprodukter. Laser hårväxt behandlingar är så mycket mer effektiva när de används på detta sätt.

Laserbehandling mot håravfall kan vara allt från 6 månader – 2 år, allt beroende på hur snabbt du har förlorat ditt hår. Kom ihåg, är denna behandling inte kommer att göra ditt hår växa tillbaka omedelbart, och om du är skallig och planerar att använda denna låga terapi laserljus, slösa inte din pengar. Resultaten har endast varit effektiva på människor som lider av håravfall, eller har precis börjat upplever håravfall där hårsäckarna är fortfarande vid liv.