naturliga håravfall behandling-3 beprövade tips främjar friskt hår

Sluta tro att du inte kan kontrollera ditt håravfall. Det finns så mycket man kan göra för att få ditt hår fylligare och friskare igen.

Med några mycket enkla och grundläggande tips du kan börja må bra om ditt hår och hur det ser ut.

Det kommer att kosta dig nästan ingenting att investera i dessa tre tips, så jag föreslår att du prova dem. Du bör börja se resultat på så kort tid som en vecka.

TIPS 1. Börja ta vitaminer.
Jag menar vuxna vitaminer inte tuggtabletter vitaminer kid. Gå till en hälsokostaffär eller vitamin utlopp och prata med människor som vet om naturlig hälsa. Du bör fråga om multivitamin-multimineral för vuxna som lätt kan absorberas i kroppen.

Ta detta vitamin dagligen. Om du tror, ??är det dyrt undersöka billigare märken vid en senare tidpunkt. För nu, vill du det bästa sättet att få rätt näringsämnen i din kropp.

Håravfall börjar på cellnivå, och utan ordentlig näring för din kropp, du slösar bort din tid, eftersom ingenting kommer att växa. Som ett exempel, skulle du plantera inte något i marken utan att ge det rätt mineraler och näringsämnen för att växa och vara friska.

TIPS 2. Drick vatten varje dag.
Ni har hört det förut, men det är sant att kroppen behöver vatten. Om 10 till 14 8 oz glas om dagen. Det går tillbaka till samma anledning, cellerna måste vara släckt.

En grundläggande tumregel för vattenförbrukningen är en halv ounce för varje kilo kroppsvikt, om du inte träna. Det innebär att om du var £ 180, skulle det i genomsnitt ut till ca 11 8oz glas vatten om dagen.

Lägg till att om du arbetar eller bor i en varm temperatur klimat. Destillerat vatten är bäst, men åtminstone filtrerat vatten undanröjs all bly och klor.

Naturligtvis bör du dricka vatten under dagen, försök inte att dricka en eller två stora mängder på en gång. Bara alltid ihåg naturen behöver vatten för något att växa, precis som vi gör.

Tips 3. end koffein
Jag vet att det låter hemskt. Boy Jag håller med dig. Detta kanske tuffaste spetsen av alla, men det är nödvändigt. Genom att stoppa ditt koffeinintag, kommer du definitivt se en notis i mängden hår som faller ut.

Koffein är ett diuretikum, vilket orsakar ökad urinering. Därför förlorar du vatten du behöver för att hålla dina celler hydrerad. Det är nu några bra provsmakning koffeinfria produkter på marknaden som ska hjälpa dig.

Koffein är ett gift. Det ger dig snabba ryck, men också mer urinering, vilket är dåligt. Håll dig till renat vatten. Om du har en riktigt dålig tid sparkar din koffein, vana torr hälften caf halv decaf för förrätter.

Tänk om du vill sluta ditt hår från att falla ut och få resultat snabbt, bör du följa dessa tre tips. Ta reda på hur du kan börja få håret att växa tillbaka.