med vitaminer för hår tillväxt

Är vitamin behövs?

Man kan tycka att en person med en genomsnittlig västerländsk kost inte behöver någon vitamin eller mineraltillskott. Dock har ett fåtal studier visat bevis på att den västerländska kosten har börjat visa tecken på. Vitaminbrist, har det skett viktiga förändringar i de senaste 20 åren. Dessa förändringar kan ha orsakat vissa vitamin-och mineralbrist i vad som annars betraktas som en typisk diet. Dessa vitaminbrist har också reflekterat dåligt på håret av westerns.

vitaminer för hår tillväxt
Det finns tre grundläggande sätt hur de vitaminer och mineraler påverkar hårväxt

Tilläggen rika på mineraler och vitaminer kan verka direkt på hår stimulera eller hämma tillväxt aktivitet. Eller de kan arbeta indirekt genom andra mellanhänder. Till exempel produktionen av ett hormon till vilken hårsäckar är känsliga. Förändringen i hormon aktivitet kan orsaka förändring i hårsäcken aktivitet.

Vissa mineraler och vitaminer kan påverka aktiviteten av andra vitaminer och mineraler. Till exempel, vitamin B12 och vitamin C underlättar upptaget av andra faktorer som järn. Sålunda det näringsämne inte kan påverka hårväxt själv. Men det kan påverka en annan näringsämne som gör. Man får komma ihåg att kroppen komplexitet kan orsaka många potentiella interaktioner för även de enklaste av näringsämnen.

Rollen av vitaminer som tillskott hårväxt

C-vitamin och vitamin B12 är speciellt krävs för hårväxt, ligger Vitamin C: s betydelse för hårväxt hos dess hjälpa den absorberande de andra vitaminer och mineraler.

Vitamin E är också krävs för hårväxt, men det är av underordnad betydelse för hårväxt. Vitamin E är avgörande för att tillhandahålla bra blodcirkulation i hårbotten genom att öka syreupptagningen.

I verkligheten vitamin E inte är ett grundläggande krav i en hårväxt tillägg. Men det är en mycket vanlig ingrediens i produkter hårväxt på grund av sin popularitet bland kunderna.

Vitamintillskott är tillgängliga i olika former. Dessa “vitamintillskott” vitaminer marknadsförs som olika namn som – flytande vitamintillskott, naturliga vitamintillskott, dagliga vitamintillskott, näringstillskott vitamintillskott, postorder vitamintillskott eller bästa vitamintillskott etc.

Framgången med “vitamintillskott” vitaminer för att främja hårväxt beror den verkliga orsaken till håravfall.

Identifiera kosttillskott kvalitet vitamin

Det finns ingen universell förfarande att identifiera tillägg kvalitet vitamin. Så det bästa sättet i detta avseende är beroende av naturliga vitamintillskott eller färskvaror.

Vitaminer är oftast mest koncentrerade färskvaror. Den äldre eller mer bearbetade maten är, desto mindre vitaminer och mineraler som det innehåller.

Vitaminer som krävs för hårväxt

Med några få undantag som vitamin A och folsyra, tar något vitamintillskott förmodligen inte skadar hårväxt. Men om de verkligen bidra till att främja hårväxt beror på vad den faktiska orsaken till håravfall är och hur de kompletterar eller aktiva beståndsdelar i örter interagerar med hårsäckarna.

Slösa inte din tid på att söka efter vitamintillskott för hårväxt. De flesta vitaminer hjälpa hårväxt direkt eller indirekt. Det är endast följande vitaminer brist på vilket har visats orsaka håravfall:

• Vitamin H (biotin)

• Vitamin B6

• vitamin b12.

Om du har håravfall och misstänka det på grund av näringsbrist, är det bättre att få den testad med blodprov.

Det är endast i fråga om en sådan brist att du behöver äta mer “vitamintillskott” i form av tabletter eller dietary vitaminer.