hur du gör ditt hår växa snabbare eller använda vitaminer för hår tillväxt

För ditt hår att vara frisk, glänsande och att göra håret växa snabbare, proteiner och vitaminer är viktiga. Glöm inte att den naturliga hälsan hos ditt hår också till stor del kommer att bero på dina gener. Om du har en svagare hår, då proteiner och vitaminer kan användas för att behandla ditt hår och även hålla dig både frisk på samma gång.

Det bör noteras att det finns en markant skillnad mellan kort och långt hår, i vägen näringsämnen bibehålls. Näringsämnen, som utsöndras av en oljig uppbyggnad och naturligt emitteras av hårbotten, kvarhålles mycket längre i kortare hår. Under borsta denna oljiga sekret kommer att distribueras i resten av håret. Med längre hår, men du kommer att få mindre av denna näring, speciellt vid hårtopparna och därmed ditt hår behöver för att skaffa det från någon annan källa, nämligen vitaminer och proteiner.

Att arbeta fram ett system som passar dig och din hårtyp, bör du konsultera en dietist som hjälper dig ställa in ett program som kommer att vara effektiva. När du är på detta vitamin regim, om den har rätt fungerat, ska du se resultat inom två tom tre månader.

De viktigaste vitaminer som kan hjälpa till att skydda och bevara håret och dess tillväxt är följande.

vitamin a

Vitamin A hjälper i produktionen av friska talg i hårbotten. Fiskleverolja, ägg, orange frukter, grönsaker / frukter som morötter, persikor och aprikoser innehåller en välbehövlig vitamin A. gröna grönsaker som kål, spenat, mejeriprodukter som mjölk och ost, är alla kapabla att leverera Vitamin A till ditt system.

c-vitamin

Jordgubbar, kiwi, ananas, apelsiner, citroner och andra citrusfrukter är rika på vitamin C och bildar en utmärkt näringskälla för ditt hår. C-vitamin kan också bidra till att upprätthålla friskt hår samt hälsan hos din hud.

vitamin e

Vitamin E förbättrar cirkulationen runt hårbotten, förbättrar tillståndet i ditt hår och är viktigt för friskt hår.

vitamin B3

Även känd som niacin, är vitamin B3 viktigt för hälsan hos ditt hår och hålla den stark. Det hjälper till att producera keratin som förhindrar grånande och potentiella håravfall. Niacin kommer att öka cirkulationen i hårbotten och förbättra tillståndet i håret och i detta avseende liknar vitamin E.

vitaminer b12, b6 och b5

Dessa vitaminer bidrar också measureably för hälsan hos ditt hår. Med dessa vitaminer som kosttillskott eller direkt via kosten kommer inte bara att bidra till att upprätthålla friskt hår men också reglera din allmänna hälsa.

För att ta reda på exakt varför detta är bara en del av den process som du bör använda för att göra håret växa snabbare, sedan besöka.

gör håret växa snabbare