hårborttagning produkter som är som

Sommaren är på väg, och du dör för att gå till har en bra simma med din pojkvän eller flickvän. Problemet är att din kropp inte är exakt estetiska och beredda att exponeras, åtminstone inte utan en viss förlägenhet på grund av det äckliga hår som sticker ut i de mest obekväma ställen. Därför löser du ta reda på vilka produkter hårborttagning som du behöver, var och när.

hårborttagning produkter: fullständig meny

För det första får rakhyveln du initial uppmärksamhet, och dess snabba prestanda verkar vara precis vad som behagar dina akuta behov. Faran för att få irritationer och nedskärningar är numera minimal, och visas bara om du är ovanligt klumpig, eftersom de nya rakkniv maskinerna har skyddande sköldar och band av aloe gel eller salvor ovanför bladen. För din säkerhet och för att upprätthålla delikatess i huden, är tillämpningen av mjukgörande krämer och hudlotion välkomnas, nackdelen med denna hårborttagning produkt är att det inte varar för länge och du måste raka skägget, ben eller något annat område upprepade gånger, och att tilldela en viss tid till den. Vaxning är inte så mycket, även om du vet att använda den på rätt sätt, det vill säga, i motsatt riktning håren växer, och om du tar bort bryskt remsan som täcker området på motsatt sätt från hur du tillämpat det . Om du inte är säker på att du kan göra det själv, och rädsla för att bli bränd med varmt vax, kliniker och spa ger dig specialister inom vaxning, du kan använda socker-baserade vaxer också, som har fördelen av att saneras mycket snabbare.

få allvarliga

Mångfalden av produkter hårborttagning är bländande, än mindre de platser och metoder för att göra det. Men antingen du väljer elektrolys, laser, rakhyvlar, vax eller krämer, klinikens du går till måste ha den senaste och renaste tekniken. Försök att bedöma den utrustning och begära information om det, hur det fungerar och om det finns mer moderna typer på marknaden. Det bör också manövreras av specialister som är högt utbildade, eftersom processen för elektrolys innebär t.ex. utsläpp av lätta elektriska stötar in i roten av varje hår, så att det skadar det, och efter flera etablerade sessioner, det förstör den permanent. Detta kräver naturligtvis skicklighet från specialister, och tålamod plus pengar för din räkning, eftersom behandlingar med elektrolys erbjuds främst i spa och lyxiga salonger, som besitter specifika produkter hårborttagning.

Laser hårborttagning är i samma Ivy League, och ser till att du behåller din silkeslen aspekt för mer än de få veckor du kan köpa med billiga krämer. De sysselsätter
strålar av infrarött ljus, med små våglängder, tillsammans med normal spectrum ljus, som penetrerar huden och lokalisera pigmenterade follikeln och försvaga den, förstör så småningom roten utan minsta skada vävnaden runt borttagning it.These hårprodukter som utnyttjar av komplicerade anordningar är mild och säker, orsakar de inte dig något ont och efter några sessioner, beroende på hur din kropp reagerar, problemet med fula hår kommer att besvaras. Samma regler krävs i det här fallet: se till kliniken eller spa du går in har gjort det en tradition att tillfredsställa sina kunder, och att de använder modern utrustning i perfekt skick.

Dessa två sista metoderna är visserligen dyra men resultatet är positivt och erkänns på lång sikt, vilket sparar tid och pengar senare eftersom du har inget hår på de områden du fick avancerad behandling. Generellt har hårborttagning produkter som används i hemmet inte långtidseffekter, men är bekväm att använda, åtminstone från “att-vara-använda-i-ditt-hem” synvinkel. Allt du har kvar att besluta i fråga med produkter hårborttagning är de pengar du vill spendera, nödvändigheter huden, hur mycket tid du kan konsumera och i slutändan, du stark vilja.