Här är de vanligaste orsakerna till håravfall hos ungdomar och vuxna

Det kan finnas flera skäl till håravfall hos både män och kvinnor. Bristfällig kost, hormonella dynamik, psykisk stress, kan sjukdomar allt resultera i hår falla problem. I medicinsk den vanligaste orsaken kallas adrogenetic alopeci. Detta uttryck innebär baldheadedness eller gallring hår.
Adrogenetic här skulle vara tänkt att söka råd från effekten av androgener eller manliga hormoner, förutom genetiska anlag för skallighet är till synes orsaker till håravfall. Säger skallighet har varit en genetisk fråga är helt enkelt inte så enkelt. En eller två fall av hår faller i din familj vill inte att du kan bli skallig också. Det har varit en svår förutsägelse att nämna vem som kan starta tunnhårig och tappa hår eller hur snart detta kommer att ske. Detta kan vara skälet till varför de säger hår restaurering kräver noggranna förberedelser. Var och en av oss tillverkar androgena hormoner. Men hur flyktiga dessa typer av hormoner får har varit en viktig faktor.
DHT (dihydrotestosteron, Androsteinedione, testosteron) kan vara den vanligaste hormon som framkallar håravfall. Inom män, är dessa hormoner som produceras av testiklarna utöver binjurar. Hos kvinnor, äggstockar och binjurar sig dessa typer av hormoner. Men dessa typer av hormoner görs inne båda könen, de koncentrationer är högre hos män än hos kvinnor. Detta skiljer effektivt könen. Efter dina hårsäckar utsätts för DHT hormoner, beroende på graden av mottaglighet samtidigt gå igenom tydliga fysiologiska förändringar, är adrogenetiic alopeci eller hårlöshet inletts. Detta är den dominerande orsaken baldheadedness eller håravfall nackdelen trotsar ålder faktor.
Det är inte lätt att se takten i skallighet eller när det börjar. Mest vanligt, börjar det bland sena tonåren. Villkor för sjuk-vård är bland orsakerna till håravfall. Sköldkörtel problem och diabetes kan orsaka intensiv skallighet. Likaså problem som påverkar levern och njurarna kan också sluta i håret falla. Polycystiskt ovariesyndrom är ett villkor som erhålls hos kvinnor och tonåringar damer som leder till förlust av hår. Håravfall kan vara ett problem inom kunder som tar produkter för akne. Ytterligare en fråga utbudet skulle vara amfetamin inom bantningspiller program. Naturligtvis är det ett välkänt faktum att kemoterapi kan vara en annan hänsynslös metod inom vilken man upplever skallighet.
En hudsjukdom som framkallar allvarlig förlust av skalperar hår är alopecia areata. Det påverkar systemets kroppsbehåring så illa att det ibland orsakar förlust av kroppsbehåring också. Denna hud materia börjar som mycket små kala fläckar och dessa fläckar successivt utöka till full håravfall. Ofta hårstyling och andra manipulationer hår bär undertryck till hårbotten, skadar håret.
En ytterligare teknik för påtvingad hairlessness händer hos individer kantas en psykologisk oordning heter Trichotillomania. Dessa människor plocka upp sitt eget hår i tofsar.
Undernäring eller undernäring kan vara en annan leverans av skallighet eftersom den mänskliga kroppen inte skaffa tillräckligt med näringsämnen som är viktiga för hälsan utöver näring för håret. Engagemang i standard hår utvidgningsprocess, som det händer på grund av att föda ungar eller bli sövd eller genomgår kirurgi, kommer dessutom att orsaka baldheadedness, ofta en varaktig förlust.