fue hårtransplantation – Vem är den bästa kandidaten

Hårsäcksgrupper Extraction eller FUE hårtransplantation kirurgi är en av de metoder för hårtransplantation med hårsäcksgrupper Transplant (FUT) teknik. Den största fördelen med FUE är att den linjära ärr i donator området på baksidan elimineras FUE har funnits i några år nu. Många frågar om fördelar och nackdelar med FUE när de överväger Los Angeles kirurgi hårtransplantation. Folk frågar alltid, oavsett om FUE hårtransplantation är rätt förfarande för dem.

Det finns många artiklar om tekniker hårtransplantation inklusive FUE och dess olika metoder som jämfördes FUE med vanliga tekniker för strip hårtransplantation. Din Los Angeles hårtransplantation kirurg har att beakta patienternas behov när man planerar för ett hår restaurering förfarande.

Många kirurger gör inte FUE på regelbunden basis. Detta måste förklaras för patienten. Tyvärr har vissa läkare prata patienter av detta förfarande helt enkelt på grund av deras oförmåga att utföra någon. Det är samma för mega session operationer som många människor får höra att transplantat inte kommer att överleva om de placeras för tätt, bara för att de inte kan utföra något. Detta kan bero på att inte ha tillräckligt med kompetent personal eller andra begränsningar.

Den viktigaste faktorn som människor att fundera över när de överväger att göra en FUE är eliminering av den linjära ärr på ryggen med FUE hårtransplantation kirurgi. Det kan bero på att de vill bära sitt hår kort på baksidan eller raka det någon gång. FUE särklass är den enda metod som helt kan eliminera den linjära ärr på donator området. Att ha en mer bekväm postoperativ period är det andra skälet till att välja FUE. Alla patienter måste testas före en FUE förfarande för deras kandidatur.

Här på det lokala kontoret för US Hair Restoration, testar vi alla patienter som överväger denna metod för sin Los Angeles hår restaurering. FUE test (FOX) är lätt gjort på kontoret med utan extra kostnad för patienterna. Vi utför en mini FUE förfarande under lokalbedövning för att testa möjligheterna att undanröja intakt
hårsäcksgrupper med olika FUE teknik och se vilken metod som är den rätta för varje patient. Om patienter är FOX negativ sedan andra alternativ bör diskuteras med them.Even om patienterna är FOX positiva, de måste förstå att de kan ha en mycket bättre avkastning och bättre slutresultat med vanliga band teknik.

För vissa patienter, att inte ha ärr på donator området är viktigare än att ha högre densitet i mottagaren, och de kan leva med tunnare hår i mottagarens område, men de vill inte ha någon linje ärr alls. Dessa patienter är de bästa kandidaterna för FUE om de testade positivt